hani 1 gün önceden açıklıyorlardı da gece yarısından itibaren zam geçerli oluyordu. Bugün gidip fulleseydik son bir kez.
hani 1 gün önceden açıklıyorlardı da gece yarısından itibaren zam geçerli oluyordu. Bugün gidip fulleseydik son bir kez.
Biz 2 gün önceden öğrendik de nooldu ?
Her ülkenin zaman zaman böyle inişli çıkışlı dönemleri olur yeni bir sistemin içerisine giridk Hakkımızda hayırlısı olmasını diliyorum fakat bu şekilde şikayet ederek yaşanmaz burada ortam yumuşasın diye biraz makara vurarak yazılar yazıyorum ama bende herşeyin farkındayım yapacak birşey yok şu anda size anlatmak istediğim şikayet ederek hiç birşey olmaz ancak insan kendi kendisini sinir eder yaşadığı ülkeden soğur vs vs bunun yerine biraz ılımlı bakın başka türlü olmaz olmaz olmaz hep söyledim gene söylüyorum bu arada şikayet edenlere bakıyorum benim almakta hayal bile etmediğim motosikletlere biniyorlar
Gerçek güç sıçrayışta değil , sarsılmaz duruştadır .
Profil resmi efsane gördükçe sinirlerim bozuluyor çıldırıyorum adeta :D
Derineee derine daha derineee
Adini kazi derimeee
Bi kere al canimiiiii
Kimi kime şikayet ediyorlar ki. Kendi aramızda ağlanacak halimize gülüyoruz, ne var bunda. Ben çok eğleniyorum şu zam haberlerinde. Bakalım bir sonraki hesap kesimde nasıl döndüreceğim kartı. Herşey tozpembe olsa 1 TL 1 avro olsa 10bin Tlye ducati alsam kaza yapar ölürüm zaten, ne gerek var.
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
ciddi ciddi bisiklet almayı düşünmeye başladım. ona da vergi gelir mi acaba?
Gılıçdar ve cehape yüzünden benzine zam geldi. İdaaaammmm
yüzde bilmem kaç oluşan davelüasyondan sadece yüzde 10'luk kısmı yansımıştır !!!Ülkemizin durumu ve yapılanlar ortadadır.Allah yar ve yardımcımız olsun....İnşa ALLAH daha da kötüye gitmez!!!
amerika ayağını denk al bu daha başlangıç.
Bundan bin yil sonra motosiklet nete girip tarihe düşülen benzin zammini tartışacak yapay zekalılar evrenin herhangi biyerinde
bayram öncesi güzel bir sürpriz oldu.
güzel sürpriz oldu öncesinde bayramın.
akşam hava filtresini temizleyeceğim,
ev iş arası 10 km.
bayramdan sonra da bisiklet ile başlayacağım.
kaba hesap ile makine 100 km de 4 litre yakıyor,
25 km de 1 litre,
günlük 5 lira gibi bir rakam oldu gidiş dönüş.
bisikletlere de dış lastik lazım olacak.
Küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum 6.26 iken bile motora çok ama çok nadir biniyordum, neyse küfür etmicem 50TL'lik alıyorum ben hep zaten ülkemiz çok iyiye gidiyor ya.
Bir an önce şu 1 ay geçsin de Kıbrıs'a gitmeyi iple çekiyorum okulun son senesi malum Şu an 4.40TL orada benzin fiyatları.
Yapacak birşey yok, 4. motosikleti alıyorum.
Altık bir 125cc Honca CUP' ım olacak. Benzin almaya para yetmiyor, ekonomi lazım.
Bence "Pompa"nın gerçek anlamını vurgulamaya çalışıyorlar artık.
Çok şey yazdım, sildim.
Bir çoğu nasılsa anlamak istemeyecek.
Gemi batarken bazıları hala kaptana övgüler düzme çabasında...
Şikayet etmeyecekmişiz, ülkeyi terk edecekmişiz v.s.
Bi s...n gidin ya...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)