Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İlk Motor Heyecanı ve Bilgisizliği

REKLAM ALANI
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar merhaba;

Konu üstüne konu açtığım için laf yiyeceğim ancak ilk alacağım motor heyecanı nedeniyle hoş görürsünüz diye umuyorum. Sürekli yeni şeyler ile karşılaşıp fikirlerim değişiyor.

Forumdaki arkadaşların desteği ile en son Tvs Apache 150 almaya karar verdim ancak dolandırıcıya denk geldiğimden dolayı alamadım.

2-3 saatlik yolu artçılı olarak yapacak bir motor arıyorum açıkçası ve tamir işlerinden anlamıyorum.

1. seçeneğim hala Tvs Apache (4 bin tl civarı 20- 30 bin km de 2012 modelleri bulunuyor.

2. seçeneğim görünüş , uzun yol ve yük kapasitesi nedeniyle Keeway Supershadow 250 ( 5 bin tl 30bin km 2007 model)

İçimde hep bir chopper sevdası var, ancak ölü yatırım yapmak istemiyorum. kimisi eski motor alacaksan keeway değil de kanuni tiger vs. al diyor. ya da motor tamirden çıkmaz, yedek parçasını bulamazsın vs. diyenler var.

Bilen tecrübeli arkadaşların tavsiyeleri çok faydalı olacaktır.

Elimde olan az parayı bayramda yememek için şimdiden halletmeye çalışıyorum.
    Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zekeriyaimam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simson
    Apache al bence parçası piyasası hızlı.Belli bir süre kullanıp tecrübe kazan önce sonra istediğin tarzda bir motor bakarsın.

ss in devir vites benzin göstergesi yok başlangıc olarak zor olabilir ama ben alınabilirliğini merak ediyorum tecrübeyi gözardı edersek eğer.

2 arada kaldım

Motosikleti
    honda cm125t ve kuba dragon 110cc
    Alıntı arndiol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ss in devir vites benzin göstergesi yok başlangıc olarak zor olabilir ama ben alınabilirliğini merak ediyorum tecrübeyi gözardı edersek eğer.

2 arada kaldım
    2 si de temiz ise gönlün hangisinden yanaysa onu al. Tavsiye üzerine istemediğim tipte motor alma hatasını bir kere yaptım, gönül sürekli keşke o görüntüsünü beğendiğin motoru alsaydın diyor.

tarikcapar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 250
    Böyle sürekli gideyim, fazla arıza çıkarmasın, çıkarınca yedek parçası koılay bulunsun diyorsan

arabada taksiciler ne kullanıyor ona bakarım, motosiklette kuryeler ne kullanıyor ona bakarım

tvs 150 yada cbf 150 al başın ağrımasın....

y.selimbatu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şun An Yok.
    Mondial z one 150 acemi için ülke şartlarında en iyi motosikletlerden biridir. Bana göre.

Alıntı Sadistic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 si de temiz ise gönlün hangisinden yanaysa onu al. Tavsiye üzerine istemediğim tipte motor alma hatasını bir kere yaptım, gönül sürekli keşke o görüntüsünü beğendiğin motoru alsaydın diyor.
    görüntüsü güzel diye bozulup duran motr alırsam daha cok üzülürüm.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------

Apahe / Supershadow

Supershadow / kanuni Tiger

arasında cok farklı yorumlar var. herkes kendi motorunu övüyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:50 ----------

up ! up ! up ! up !

O zaman up !

Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Alıntı y.selimbatu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mondial z one 150 acemi için ülke şartlarında en iyi motosikletlerden biridir. Bana göre.
    Hala mevcutta kullandığımız ve KESİNLİKLE UZAK DURMANIZ gerektiğiniz düşündüğüm motosikletlerden biridir. (Z one 180' liktir)

APACHE veya CBF150 sizi memnun eder, canınızı sıkmaz, kolay yolda bırakmaz, parçası bakkalda bulunur, ucuzdur, ekonomiktir, ikinci elde kolay alınır satılır potansiyeli vardır...

bu arada supershadow kullanıcısı pek yok sanırım =)

apache de hep 40bin km üstü var piyasada.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:26 ----------

bazı ilanlarda "SATIŞ VERİLECEKTİR" yazıyor, bunun farklı bir anlamı mı var

BU konuyu hortlatayım.

2006 Model 40 bin Km de YBR 125 / CBF 150 var.

Bunlar tercih edilebilir mi? ya da hangisini tercih etmeliyim. 5 yıllık çinli alacağına 10 yıllık japon al diyenler var.

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı arndiol adlı üyeden alıntı Mesajı göster

2 arada kaldım
    Cruiser tarzı motorlar ile başlanabilir. Burada önemli olan parçası bulunabilen ve temiz bir motor almak.
    Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
    Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)