İlk Motor Heyecanı ve Bilgisizliği
Reklamlar
-
16 Ağustos 2018, 10:40
Arkadaşlar merhaba;
Konu üstüne konu açtığım için laf yiyeceğim ancak ilk alacağım motor heyecanı nedeniyle hoş görürsünüz diye umuyorum. Sürekli yeni şeyler ile karşılaşıp fikirlerim değişiyor.
Forumdaki arkadaşların desteği ile en son Tvs Apache 150 almaya karar verdim ancak dolandırıcıya denk geldiğimden dolayı alamadım.
2-3 saatlik yolu artçılı olarak yapacak bir motor arıyorum açıkçası ve tamir işlerinden anlamıyorum.
1. seçeneğim hala Tvs Apache (4 bin tl civarı 20- 30 bin km de 2012 modelleri bulunuyor.
2. seçeneğim görünüş , uzun yol ve yük kapasitesi nedeniyle Keeway Supershadow 250 ( 5 bin tl 30bin km 2007 model)
İçimde hep bir chopper sevdası var, ancak ölü yatırım yapmak istemiyorum. kimisi eski motor alacaksan keeway değil de kanuni tiger vs. al diyor. ya da motor tamirden çıkmaz, yedek parçasını bulamazsın vs. diyenler var.
Bilen tecrübeli arkadaşların tavsiyeleri çok faydalı olacaktır.
Elimde olan az parayı bayramda yememek için şimdiden halletmeye çalışıyorum.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Reklamlar
-
16 Ağustos 2018, 10:49
Apache al bence parçası piyasası hızlı.Belli bir süre kullanıp tecrübe kazan önce sonra istediğin tarzda bir motor bakarsın.
-
16 Ağustos 2018, 10:55
ss in devir vites benzin göstergesi yok başlangıc olarak zor olabilir ama ben alınabilirliğini merak ediyorum tecrübeyi gözardı edersek eğer.
2 arada kaldım
-
16 Ağustos 2018, 11:38
arndiol adlı üyeden alıntı
ss in devir vites benzin göstergesi yok başlangıc olarak zor olabilir ama ben alınabilirliğini merak ediyorum tecrübeyi gözardı edersek eğer.
2 arada kaldım
2 si de temiz ise gönlün hangisinden yanaysa onu al. Tavsiye üzerine istemediğim tipte motor alma hatasını bir kere yaptım, gönül sürekli keşke o görüntüsünü beğendiğin motoru alsaydın diyor.
-
16 Ağustos 2018, 11:42
Böyle sürekli gideyim, fazla arıza çıkarmasın, çıkarınca yedek parçası koılay bulunsun diyorsan
arabada taksiciler ne kullanıyor ona bakarım, motosiklette kuryeler ne kullanıyor ona bakarım
tvs 150 yada cbf 150 al başın ağrımasın....
-
16 Ağustos 2018, 11:44
Mondial z one 150 acemi için ülke şartlarında en iyi motosikletlerden biridir. Bana göre.
-
16 Ağustos 2018, 13:10
Sadistic adlı üyeden alıntı
2 si de temiz ise gönlün hangisinden yanaysa onu al. Tavsiye üzerine istemediğim tipte motor alma hatasını bir kere yaptım, gönül sürekli keşke o görüntüsünü beğendiğin motoru alsaydın diyor.
görüntüsü güzel diye bozulup duran motr alırsam daha cok üzülürüm.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------
Apahe / Supershadow
Supershadow / kanuni Tiger
arasında cok farklı yorumlar var. herkes kendi motorunu övüyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:50 ----------
up ! up ! up ! up !
-
18 Ağustos 2018, 08:21
O zaman up !
-
18 Ağustos 2018, 09:50
y.selimbatu adlı üyeden alıntı
Mondial z one 150 acemi için ülke şartlarında en iyi motosikletlerden biridir. Bana göre.
Hala mevcutta kullandığımız ve KESİNLİKLE UZAK DURMANIZ gerektiğiniz düşündüğüm motosikletlerden biridir. (Z one 180' liktir)
APACHE veya CBF150 sizi memnun eder, canınızı sıkmaz, kolay yolda bırakmaz, parçası bakkalda bulunur, ucuzdur, ekonomiktir, ikinci elde kolay alınır satılır potansiyeli vardır...
-
18 Ağustos 2018, 10:30
bu arada supershadow kullanıcısı pek yok sanırım =)
apache de hep 40bin km üstü var piyasada.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:26 ----------
bazı ilanlarda "SATIŞ VERİLECEKTİR" yazıyor, bunun farklı bir anlamı mı var
-
BU konuyu hortlatayım.
2006 Model 40 bin Km de YBR 125 / CBF 150 var.
Bunlar tercih edilebilir mi? ya da hangisini tercih etmeliyim. 5 yıllık çinli alacağına 10 yıllık japon al diyenler var.
-
arndiol adlı üyeden alıntı
2 arada kaldım
Cruiser tarzı motorlar ile başlanabilir. Burada önemli olan parçası bulunabilen ve temiz bir motor almak.
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)