Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Cc düşürme..

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Merhaba arkadaşlar

Bilenleriniz vardır 10 gün kadar önce ufak bi kaza geçirdim. Kaza ciddi olmasada sonucu beni ciddi manada zorladı.
    Full ekipman olduğumdan mütevellit pek hasar almadım fakat köprücük kemiğini parçalı kırmışız.

Platiniydi ameliyatıydı olduk ama motosiklet yasak dedi doktor arkadaş(doktorun motosikletçisine denk gelmem büyük avantajdı) .
    Sonra biraz esnetti dik oturuşlu hafif birşeye 1 ay sonra binebilirsin, ancak omzuna baskı yapacak şekilde kullanacağın motosiklet iyileşme sürecini uzatır diyerek.

Son Yol arkadaşım canımdan can olan Vfr800ümü göz yaşları eşliğinde satmak zorunda kaldım.

Şimdi kafamda iki şey var,
    1-) crf250l-rally alıp iyileşme süreci boyunca asfalttan çıkmadan tın tın kullanayım iyileşince kendimi dağlara taşlara vurayım.
    2-) Tracer900 alıp asfalttan çıkmadan yine dağlara taşlara bakıp iç geçireyim.

%80 crf l-rally-wr250 üçlüsünde %20 tracerda aklım.

Siz olsanız ne yapardınız?

Bu arada Vfr ımın ilanı bu

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...96627441/detay

Başka bir konuda kazalı motosikleti hatasız diye ilana koymuş diye ayıplandım(laf banamıydı başkasınamıydı çözemedim ama) Gayet açık ve net bi ilan olmalı ki 2 günde satıldı.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ......
    Serkan hepsini unut,

Maxi scooter al keyfine bak.

Forza 300
    veya
    Xmax

hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kemik iyileşene kadar ara ver derim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Alıntı levend84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Serkan hepsini unut,

Maxi scooter al keyfine bak.

Forza 300
    veya
    Xmax
    Hiç bana hitap etmiyor bu scooterlar levend hocam, bu xmaxın 400 lüğüne baktım biraz ilanları açasım gelmiyor 😔

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------

Alıntı hokahey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kemik iyileşene kadar ara ver derim.
    Keşke içimdeki fırtınaya set çekebilsem, bu gün garajda iki tur attım vfrla şarjım %2den %95e çıktı 😃

YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ya şu CRF'yi beğenmeyen bir benim heralde. Birde Rally'si ile millet uzun yola gidiyormuş. Takım taklavatı neyle koruyonuz.
    zekeriyaimam bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Alıntı YasinC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya şu CRF'yi beğenmeyen bir benim heralde. Birde Rally'si ile millet uzun yola gidiyormuş. Takım taklavatı neyle koruyonuz.
    Öyle deme yasin hocam, Crf Angara gurubu her hafta sektirmeden geziyor. İçim gidiyo bulutların üstünde semaver yakıyor adamlar.

badircik bunu beğendi.

Motosikleti
    ......
    Alıntı YasinC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Crf alacagima gider,yamaha Wr125 alirim..en azindan şekli var(tenere yavrusu)..honda nin tek sevdigim modeli Nc750x o kadar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Crf alacagima gider,yamaha Wr125 alirim..en azindan şekli var(tenere yavrusu)..honda nin tek sevdigim modeli Nc750x o kadar.
    wr250r larada bakıyorum levent hocam. Bakalım hangisi varsa nasipte. İlla şu olcak demiyorum ama honda yada yamaha olacağı kesin.

uzay gemisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09
    Hocam senin geçenlerde bir yorumunu okumuştum crf250 senin içinde bir ukte olarak, kafanın derinliklerinde saplı halde kalmış. Geç olmadan ekonomi daha da boka sarmadan al bı crf hem hevesini alırsın hemde arazide sakin sakin gidersin

Motosikleti
    ......
    Alıntı Boldpilot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    wr250r larada bakıyorum levent hocam. Bakalım hangisi varsa nasipte. İlla şu olcak demiyorum ama honda yada yamaha olacağı kesin.
    Dostum,

Kawasaki serilerinede bir bak..aklindaki tüm motorlari cebinden çıkarır..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Dostum,

Kawasaki serilerinede bir bak..aklindaki tüm motorlari cebinden çıkarır..
    Bunların kawasaki karşılığı klx250 mi oluyor acaba?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------

Alıntı uzay gemisi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam senin geçenlerde bir yorumunu okumuştum crf250 senin içinde bir ukte olarak, kafanın derinliklerinde saplı halde kalmış. Geç olmadan ekonomi daha da boka sarmadan al bı crf hem hevesini alırsın hemde arazide sakin sakin gidersin
    Eyvallah hocam, o tarz birşey aklımda hep vardı doğrudur. Wr250, crf250, klx250 bunlardan biri olabilir en mantıklısını arıyorum şu an.

Motosikleti
    ......
    Bunların kawasaki karşılığı klx250 mi oluyor acaba?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------

Eyvallah hocam, o tarz birşey aklımda hep vardı doğrudur. Wr250, crf250, klx250 bunlardan biri olabilir en mantıklısını arıyorum şu an.
    Aynen buradan incele.

http://www.motosiklet.net/forum/moto...asligi-46.html

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    geçmiş olsun gerçekten üzüldüm binbir araştırmllar zahmetler sonuç u aldığımız motorlardan en ufak birşey de soğuyup satıyoruz
    ben olsam grenaj ı boyatır sağlığım yerine gelince motora binmeye devam ederim
    aynı olay nc 700 le başıma geldi sadece 1 ay binmedim
    yaptırdım bekledim bende birşey yoktu kafamı tıparladım ve keyifle kullanmaya devam ettim
    ha bu arada seni küçük cc tatmim etmez marka model fark etmez küçük cc de tat alamazsın
    tecrübe konuşuyor
    eğer maddiyat varsa işe gidip gelmelik bi scooter al en çok 1 sezon binme sonra bas marşa devam et

Birkan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf R-125 / Honda Today 50 / Ninja 250r / Xmax 250
    Gel benim Juniorların ikisini al vfr'yi ver hem dilediğinde ararsın alır gezersin. Paradan önemli şeyler var dimi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun gerçekten üzüldüm binbir araştırmllar zahmetler sonuç u aldığımız motorlardan en ufak birşey de soğuyup satıyoruz
    ben olsam grenaj ı boyatır sağlığım yerine gelince motora binmeye devam ederim
    aynı olay nc 700 le başıma geldi sadece 1 ay binmedim
    yaptırdım bekledim bende birşey yoktu kafamı tıparladım ve keyifle kullanmaya devam ettim
    ha bu arada seni küçük cc tatmim etmez marka model fark etmez küçük cc de tat alamazsın
    tecrübe konuşuyor
    eğer maddiyat varsa işe gidip gelmelik bi scooter al en çok 1 sezon binme sonra bas marşa devam et
    Sağolun hocam, yazdıklarınıza harfiyen katılıyorum fakat ben sadece hafta sonu hobi amaçlı biniyorum motosiklete. İşe şirket aracıyla gidip geliyorum, bu alet garajda durdukça binmeden yapamam kendimide biliyorum. Kaporasınıda aldık zaten, istemeye istemeyede olsa sattık sayılır Alan arkadaş kazasız belasız biner inşaallah.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:12 ----------

Alıntı Birkan07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gel benim Juniorların ikisini al vfr'yi ver hem dilediğinde ararsın alır gezersin. Paradan önemli şeyler var dimi
    Senin juniorlarda omuzu yorar 😃

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------

Rakiplerine oranla ucuzda klx, hangisinin temizini bulursam ona yapışıcam galiba.

Önceliğim wr250 şu anda sonra rally ve 250l abs klxde seçenekler arasına girdi bakalım.

Motosikleti
    Tühh kaçırdık makinayı tekrardan geçmiş olsun, ilerde alırsın yine canını sıkma hiç.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Tühh kaçırdık makinayı tekrardan geçmiş olsun, ilerde alırsın yine canını sıkma hiç.
    Eyvallah kardeşim, vfrında tadına baktık üzülüyorum ama bu sadece tadını çıkaramadığım için.. Öte yandan heyecanlıyımda. Yeni motor, yeni tad, araziye girme imkanı, az yakıt 😃

Motosikleti
    Eyvallah kardeşim, vfrında tadına baktık üzülüyorum ama bu sadece tadını çıkaramadığım için.. Öte yandan heyecanlıyımda. Yeni motor, yeni tad, araziye girme imkanı, az yakıt 😃
    Eve dönüşte kask içinde çığlık atarsın inşallah Allah gönlüme göre versin 10 numara adamsın. "Az yakıt" çok önemli

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Eve dönüşte kask içinde çığlık atarsın inşallah Allah gönlüme göre versin 10 numara adamsın. "Az yakıt" çok önemli
    Duygularımız karşılıklı 😊 O çığlığın videosunu çekip buraya atıcam Allah izin verirse 😃

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    valla sorunun cevabını bence kendinde bulmuşun rally al devam et derim.sele ve oturma şeklinden dolayı kendini o motora uydurabilirsin.geçmiş olsun

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)