Bazıları yüzünden hepimizin adı çıkıyor!!Yapmayın Arkadaşlar!!
Reklamlar
-
14 Ağustos 2018, 18:11
DH de karşıma çıkan bir konu.. Bazı kendini bilmezler yüzünden bütün motorculara nefret kusulmuş resmen.. Kendiniz bilmez kişilik ayna kırmış, büyük ihtimalle bugün yarın Youtube'a videosu yüklenir.. Kimisi kaldırımdan gider, kimisi kafasına kamerayı takar artislik yapar.. İşin b**u çıktı artık. Bu ve benzeri olaylardan bizlerde zan altında kalıyoruz. Lütfen daha sakin ve dikkatli olalım.
Konu Linki : https://forum.donanimhaber.com/34tu5...rcu--134404935
Reklamlar
-
14 Ağustos 2018, 18:26
ComputerEng. adlı üyeden alıntı
DH de karşıma çıkan bir konu.. Bazı kendini bilmezler yüzünden bütün motorculara nefret kusulmuş resmen.. Kendiniz bilmez kişilik ayna kırmış, büyük ihtimalle bugün yarın Youtube'a videosu yüklenir.. Kimisi kaldırımdan gider, kimisi kafasına kamerayı takar artislik yapar.. İşin b**u çıktı artık. Bu ve benzeri olaylardan bizlerde zan altında kalıyoruz. Lütfen daha sakin ve dikkatli olalım.
Konu Linki :
https://forum.donanimhaber.com/34tu5...rcu--134404935
İşte bu medeniyetten önce paranın gelmesinin sonuçları
-
14 Ağustos 2018, 19:33
bu ayna kıranlar iyi birşey yapıyormuş gibi kanalına yüklüyor sıkıştırdı beni bende aynayı kırdım diyor yorumlara bakıyorum eline sağlık abi,iyi yapmışsın abi üstelik hak verende çok ona hayret ediyorum
-
14 Ağustos 2018, 20:01
İnsanlar haklı. Fakat bunun motorcusu , arabacısı falan yok. Herkesin nasıl kullandığı ortada işte her gün trafikte neler yaşıyoruz. Bugün motosiklet sürücülerini linç ederler yarın başka bir olay olur onu. Hepsi süper sürücü zaten. O yüzden uğraşmayın bu nefretin önüne geçemeyiz. Hele bu ayrımcılık varken.
-
14 Ağustos 2018, 20:08
motorcular kötü de arabacilar cok mu iyi?
-
14 Ağustos 2018, 20:18
hokahey adlı üyeden alıntı
Motorcularda kötü araba vs sürücüleride , motorcu olman her zaman haklı olduğun manasına gelmez.Beni araçlardan çok motorcular tehlikeye düşürüyor onu ne yapacağız ?
-
14 Ağustos 2018, 21:14
Tamam motosiklet sürücüsü haksız olabilir ama orada forumda yazılanlar beni çok sinirlendirdi."keşke arkadan vursaymışta 50 takla artırsaymış bak bak bak... Herkes canını yolda bulmadı, kim bilir o motorcu gelene kadar kaç tane sıkıştırma yaşadı kaç tane kaza tehlikesi atlattı.Yapmayin arkadaşlar tamam hatasını söyleyelim ama bu araba kullanıp motor kullanmaktan bi haber sürücülere de fırsat vermeyelim bugün ona " şuna bir vuralım arkadan 50 takla atsın " derler yarın bize
-
14 Ağustos 2018, 21:21
ben size ayna kırmaya çalışan kızlarımızı göstereyim;
videoyu 3:15'e çekin.
-
14 Ağustos 2018, 21:22
Dün başimdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum :
Çevre yolunda 60 km ile gidiyorum. O gün de eve gidene kadar en az on araç yolda sıkıştırdı.Aslinda hiç sınırlı biri değilimdir ama sol şerit boş olmasına rağmen zırt bırt kornaya basan araba sürücüsü benim balatayı yaktırdı. Yanına gittim " dayı zaten önüm kapalı, sol şerit boş ne diye sıkıştırıp kornaya basıyorsun dedim ? Sen de hızlı git gibisinden bir şey söyledi gelde çıldırma.. ama sabır çektim yola devam ettim.Demem o ki başınıza gelmeden anlamıyorsunuz, insanın sinirleriyle zevkine oynuyorlar..
-
14 Ağustos 2018, 21:45
ömerfarukk adlı üyeden alıntı
Dün başimdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum :
Çevre yolunda 60 km ile gidiyorum. O gün de eve gidene kadar en az on araç yolda sıkıştırdı.Aslinda hiç sınırlı biri değilimdir ama sol şerit boş olmasına rağmen zırt bırt kornaya basan araba sürücüsü benim balatayı yaktırdı. Yanına gittim " dayı zaten önüm kapalı, sol şerit boş ne diye sıkıştırıp kornaya basıyorsun dedim ? Sen de hızlı git gibisinden bir şey söyledi gelde çıldırma.. ama sabır çektim yola devam ettim.Demem o ki başınıza gelmeden anlamıyorsunuz, insanın sinirleriyle zevkine oynuyorlar..
haklısın, millette büyük problem var. dün aracımla sağdan yavaş yavaş giderken sollamaya çıktım. yanımda yüklü bir kamyon var. solluyorum. arkadan ..... ....... biri selektör yapıyor. be ..... ......... çocuğu yanımda kamyon var, kamyonu bi geçeyim de sağa geçecem herhalde. kamyonun altına mı gireyim ..... .......
yeminle akıl sağlığını korumak bile bu ülkede bir lüks.
-
14 Ağustos 2018, 21:47
Motorcu suçlu, özellikle youtube kanalına malzeme çıkaranlara söylüyorum. Ama şu da bir gerçek şeritten gitsen sıkıştırıyorlar aradan geçsen laf söylüyorlar. Özellikle canına kastedenler çok. Kurallar bu kadar gevşek işte. Bu hafta youtubede bir video izledim. Adam Türk, Almanya da tır ile hız sınırını aşınca belli bir süre tır parkta yatıp ehliyetine belli bir zaman el koyuluyormuş. Şimdi biz de aynı kurallar olsa motorcu da araba kullanan da mum gibi olur
-
14 Ağustos 2018, 21:55
O konuyu takip ediyorum bir kaç ılımlı mesaj da attım ama nafile, nefret büyüyor da büyüyor. Bir iki kendini bilmez motorcu yüzünden hepimiz, %95 o kısımda gösteriliyoruz. Bu ayna kırma ve 4 teker sürücüleri ile dalaşma muhabbeti acilen sonlandırılmalı. Çok fazla oldular artık. Kask kamerasını icat edenin...
-
14 Ağustos 2018, 21:59
Ben motorcu olup adam olan görmedim
-
14 Ağustos 2018, 22:10
caglar48 adlı üyeden alıntı
Ben madammı oldum şimdi hacı ayıp oluyor ama bak
-
14 Ağustos 2018, 22:18
RoofRoof adlı üyeden alıntı
Ben madammı oldum şimdi hacı ayıp oluyor ama bak
Sende bendensin
https://www.instagram.com/besafes1kr/
-
14 Ağustos 2018, 22:22
Sen motorcu olmasanda adam olamazsın zaten
-
14 Ağustos 2018, 22:24
4 senedir istanbul'da motor kullanıyorum.
Toplam 10 tehlike atlattıysam 8'i motorcular yüzünden.
Adamlar haklı.
Hepiniz kafası kopmuş sinek gibi motor sürüyorsunuz.
-
14 Ağustos 2018, 22:45
hokahey adlı üyeden alıntı
Hokahey Hocam mesele arabacı iyi kötü değilki, mesela bir kişinin yaptığı bi halt yüzünden senin benim hakkımda verip veriştirilmesi. Ben zaten eminim arabacı normal yolunda giderken motorcu gelip aynasını kırmamıştır, arabacıda yemiştir bi halt mutlaka ama buna karşılık böyle yapmamak gerek
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------
ömerfarukk adlı üyeden alıntı
Tamam motosiklet sürücüsü haksız olabilir ama orada forumda yazılanlar beni çok sinirlendirdi."keşke arkadan vursaymışta 50 takla artırsaymış bak bak bak... Herkes canını yolda bulmadı, kim bilir o motorcu gelene kadar kaç tane sıkıştırma yaşadı kaç tane kaza tehlikesi atlattı.Yapmayin arkadaşlar tamam hatasını söyleyelim ama bu araba kullanıp motor kullanmaktan bi haber sürücülere de fırsat vermeyelim bugün ona " şuna bir vuralım arkadan 50 takla atsın " derler yarın bize
Bizim yüzümüze söyleyemediklerini klavyeden söylüyorlar hocam boşver.. Bunlar hep bi ezilmişlik. Halbuki reelde olsa bi halt edemeyecek insanlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:40 ----------
artemis99 adlı üyeden alıntı
O konuyu takip ediyorum bir kaç ılımlı mesaj da attım ama nafile, nefret büyüyor da büyüyor. Bir iki kendini bilmez motorcu yüzünden hepimiz, %95 o kısımda gösteriliyoruz. Bu ayna kırma ve 4 teker sürücüleri ile dalaşma muhabbeti acilen sonlandırılmalı. Çok fazla oldular artık. Kask kamerasını icat edenin...
Millet internette izlenme artırmak için 3-5 lira fazla kazanabilmek için yapmadıkları kalmıyor, sonra bu muhabbetler oluyor maalesef. Şuan Dhdeki konuda kurunun yanında yaşta yanıyor maalesef sizinde dediğiniz gibi..
Bu arada Dh Nickiniz ne Hocam?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------
Kendi adına konuş hocam.
-
14 Ağustos 2018, 22:55
Bende bi yorum kondurdum konuya, haklı taraflarıda var adamların. Ama genelinin zoruna giden duran trafikte aradan geçmemiz. Ufacık bir çabayla yol açmak yerine ayıplıyorlar, yazık.
-
14 Ağustos 2018, 22:55
Suç her zaman arabacılarda olmuyor. Dün motorcu yüzünden motoru yatırdım. Sinyal vermeden önüme kırdı bende ona vurmamak için yatırdım motoru. Allahtan hızlı değildim bir şey olmadı. Ama yerden kalktığım an çocuğa giriştim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler