Motor almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz nelerdir? Marka vs..
Motor almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz nelerdir? Marka vs..
Teşekkür ederim ✔
Pısrdırılmış& egzoz delik CG , oguz Usta'dan modifiye ettirirsen tam olur
Tavla bile atar,okeye bile döner...vay ki ne vay..
Bu motordaki teknoloji ve muhendislik,aynı markanin en baba otomobilinde yoktur..bu kadar net..
Nasıl olur yahu,abartma diyenler için;
400 kusur kg´ye ve bu ebatlara bu kadar donanim ve teknoloji sığdırmak öyle kolay değil aga...
Bence yamaha al. Rossi yamaha sürüyor. Honda iyi olsa Honda sürerdi.
Not: az yakar dedikleri alet az yakmıyor. En az 6 silindirli o alet. 3 litreden az yakmaz. Panigale nin desmo bakımı pahalıdır. Al sat yapacaksan düşünülebilir.
Arkadaş bir bitmedi şu mevzu ya. Tamam anlıyorum merak ediyorsun da forum da en çok açılan ve her yaş grubu her motosiklet türüne göre öneri lütfen bir aratın bir okuyun sonra açın konuyu :D
Dodge Tomahawk V10 Superbike almalısın
Doctor Honda da sürdü, baktı lastik gabak hemen sattı yamaha aldı. Marq yamaha sürdü mü? İki motoru da kullanmadan karar vermek doğru olmaz. Ben hem cbf 150 hem mt 07 sürdüm. Mt 07 daha ciyerli makina. Ciyerleriyle süzüyo havayı, hava filtresi derdi yok. Honda şişmanlıktır.(inanmazsan golding denen motora bak)
Ducati logolu arkadaşa inanma, sahibinden e ilan atmış 2 yıldır satamadı tomahawk'ı her gelene tomahawk al diyo. Yedek parçası pahalı o motorların.
Boss Hoss V8 ... tam senlik makine
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
Ah be kardeşim.. Sevdiğin tarzı, kullanım amacını, motosiklet tecrübeni, bütçeni yazmazsan böyle herkes goygoy yapar işte.
Ben bari düzgün bi cevap vereyim.
Hem rahat oturuş pozisyonu, düşük yakıt tükemiyle şehir içinde kıvrak, uzun yolda konforlu olan, parça sıkıntısı çekmeyeceğin güzel bi motor önereyim. Alt devirlerde ölü diyolarda 8-9bin devirde biraz tatmin eder yeni başladıysan. Top speed tahmini 120 falandır oda her türlü yeter.
y2k al, sigorta zorunluluğu yok.
Bu kadar geyik �� yeter, adam motosiklet önerisi bile istememiş zaten, düşünüyorum tavsiyeleriniz neler demiş.
Benim tavsiyem önce kask kamerası almak yönünde. Sonra kameraya uygun kask en son kaska uygun motor bakmak en doğrusu. Her model kask kafaya olmuyor sonuçta, her kaska da kamera takılmıyor ama her motor seni a noktasından b noktasına götürür. Önce kamera.
Nickinin doğrultusunda ilerle Bafra Vlog kardeşim.
Y2k ya çelik fren hortumu almak lazım. Sağa sola takılıp kopma riski yok. Alt devirlerde frenlemesi de kötü diyorlar, ben onların yalancısıyım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)