Motor almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz nelerdir?
Reklamlar
-
14 Ağustos 2018, 11:56
Metilen adlı üyeden alıntı
Bu kadar geyik �� yeter, adam motosiklet önerisi bile istememiş zaten, düşünüyorum tavsiyeleriniz neler demiş.
Benim tavsiyem önce kask kamerası almak yönünde. Sonra kameraya uygun kask en son kaska uygun motor bakmak en doğrusu. Her model kask kafaya olmuyor sonuçta, her kaska da kamera takılmıyor ama her motor seni a noktasından b noktasına götürür. Önce kamera.
Nickinin doğrultusunda ilerle Bafra Vlog kardeşim.
Y2k ya çelik fren hortumu almak lazım. Sağa sola takılıp kopma riski yok. Alt devirlerde frenlemesi de kötü diyorlar, ben onların yalancısıyım.
Saçmaladın, kaska gerek yok bence.
Ayrıca bi daha saçmaladın, y2k ve çelik fren hortumu??? y2k çok titriyo çelik fren hortumu sağa sola sürter ses yapar. Benim arkadaşın vardı bi ara 50 km kadar kullanma tecrübem oldu 3 kmde ellerim uyuşarak başladı motordan indiğimde komple uyuşmuştum.
Ama az yakıyo, parçası ucuz o yüzden alınır.
Reklamlar
-
14 Ağustos 2018, 12:04
Kasksız motor sürmek kadar saçma bir düşünce duymamıştım, asıl sen saçmalamışsın. Kamerayı kafaya iple mi bağlıcaz? Depo üstüne taksak kadran yansıma yapar top speed i nası çekecez? Kasksız bakkala bile gitmem ben.
Y2k daki titremenin sebebini sanayideki 2 aylık çırak bile bilir, orjinal egsozu kapalı onun, oraya açık egsoz yapıyorlar sanayide 150 liraya, 100 km ye kadar titreşim kalmıyor. Polis falan görürsen de hemen bulaşık süngeri tıkayacan egsoza, sesi geçici olarak bastırır. Ama her sünger olmaz oluklu skoçbrayt oluyo bi tek Y2k ya. Neyse sen bi kere saçmalamışsın. Başka bişi bulamadım.
-
14 Ağustos 2018, 14:26
-
14 Ağustos 2018, 14:30
Tarzın ne çapır mı istiyorsun süper sportmu nasıl birşey istediğinle doğruorantılıdır bu işler
-
14 Ağustos 2018, 14:36
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
Tarzın ne çapır mı istiyorsun süper sportmu nasıl birşey istediğinle doğruorantılıdır bu işler
Abs'li olması şartıyla dimi
-
14 Ağustos 2018, 14:41
Abs önemli yoksa abs siz motorun yakıtına para dayanmaz.
-
14 Ağustos 2018, 16:16
Birkan07 adlı üyeden alıntı
Ah be kardeşim.. Sevdiğin tarzı, kullanım amacını, motosiklet tecrübeni, bütçeni yazmazsan böyle herkes goygoy yapar işte.
Ben bari düzgün bi cevap vereyim.
Hem rahat oturuş pozisyonu, düşük yakıt tükemiyle şehir içinde kıvrak, uzun yolda konforlu olan, parça sıkıntısı çekmeyeceğin güzel bi motor önereyim. Alt devirlerde ölü diyolarda 8-9bin devirde biraz tatmin eder yeni başladıysan. Top speed tahmini 120 falandır oda her türlü yeter.
y2k al, sigorta zorunluluğu yok.
https://i.hizliresim.com/nlN0bB.jpg
120m/s mi? (432km yapıyor)
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:08 ----------
Metilen adlı üyeden alıntı
Kasksız motor sürmek kadar saçma bir düşünce duymamıştım, asıl sen saçmalamışsın. Kamerayı kafaya iple mi bağlıcaz? Depo üstüne taksak kadran yansıma yapar top speed i nası çekecez? Kasksız bakkala bile gitmem ben.
Y2k daki titremenin sebebini sanayideki 2 aylık çırak bile bilir, orjinal egsozu kapalı onun, oraya açık egsoz yapıyorlar sanayide 150 liraya, 100 km ye kadar titreşim kalmıyor. Polis falan görürsen de hemen bulaşık süngeri tıkayacan egsoza, sesi geçici olarak bastırır. Ama her sünger olmaz oluklu skoçbrayt oluyo bi tek Y2k ya. Neyse sen bi kere saçmalamışsın. Başka bişi bulamadım.
egzozu del +5
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
14 Ağustos 2018, 16:17
Adam motor almayı düşünüyorum demiş direk motosiklet önermişsiniz..
GE Aviation GE90-115B
-
14 Ağustos 2018, 16:27
Sıfır tecrübe ise 125cc (Yamaha ybr125, cbr125, cbf150) alınır bir süre kullanılır baktın yetmiyor bütçeye ve ihtiyaçlara göre 250cc veya daha üstü hacimde gücü fazla olmayan birşey bakılır.
Sıfır tecrübe ile direk yüksek hacim; düz yolda gidersiniz ama bir tehlike durumunda, virajda, anlık bir olayda ne yapacağınızı bilmediğiniz için başa iş açabilir.
-
14 Ağustos 2018, 18:47
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
120m/s mi? (432km yapıyor)[COLOR="Silver"][SIZE
Jimiiii :/ yapma bunu.
-
14 Ağustos 2018, 18:58
Benim naçizane tavsiyem önce soru sormasını öğrenmesi, bunun için elimden gelen yardımı yapabilirim, güzel Türkçe'mizi kullanmak gayet kolay, öyle damdan düşer gibi sormak işte herkesin kendisini tiye almasına sebep olur, bu yazdıklarım gayet ciddi umarım okur da bir yorum yapar, yoksa bu muhabbet uzar gider, saygılar.
-
14 Ağustos 2018, 23:08
Benim tavsiyem geceleri düşünme uykunu falan kaçırır , calisiyorsan işyerinde dusunebilirsin hem zaman geçer .
-
14 Ağustos 2018, 23:12
-
15 Ağustos 2018, 08:22
Apache 150, Honda Cbf 150, Honda cb 125 ace, Yamaha Ybr 125, Bajaj Discover 150 (Önerim Apache 150 Mümkünse 2013 üstü modellere bak daha yakışıklı ve torku yüksek bir motosiklet bende alacağım para biriktiriyorum şuan)
-
15 Ağustos 2018, 09:50
Almak istediğiniz şey "Motor" ise şahsen bunu öneririm.
Az yakar, kolay arıza vermez, müthiş bir egzoz sesi vardır, uzun ömürlüdür, fiyatı da ekonomiktir.
Ha motosiklet derseniz başlangıç için böyle birşey olabilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler