Motosiklet için Ayakkabı ve Pantolon Mevzusu
Reklamlar
-
13 Ağustos 2018, 14:38
Merhabalar, kask, ceket ve eldivenim tamam. Dolar 10TL'yi görmeden pantolon ve botumu da almak istiyorum. Günlük hayatta kullanımda zorluk çıkarmayacak türden pantolon ve ayakkabı almak istiyorum. Dizlik bana çok ters geliyor, kendimi biliyorum alsam bile kullanmam dizliği, o yüzden pantolon alayım korumasız kalmayayım.
Sıkıntım ise bütçe. Piyasalarını tam bilmiyorum, sizden istediğim F/P ürünü olan, çok pahalı olmayan ürün önerileri.
Ayrıyeten şuan Scoyco MC23 kullanıyorum eldiven olarak ama tam yazlık bir eldiven, kış için de en fazla 200-250TL olacak bir kışlık eldiven önerirseniz sevinirim.
Taklitler Aslını Yüceltir!
Reklamlar
-
13 Ağustos 2018, 15:05
Pantolon alacaksanız tech90 gibi kevlar korumalı pantolonları öneririm ancak aklınızda bulundurun sıcak günlerde günlük kullanıma hiçte uygun değiller pişersiniz içinde, bütçenize göre pantolonları tech90ın kendi sitesi olan vecton üzerinden veya farklı bir alternatif olsun derseniz de bikerjeans üzerinden modellere bakabilirsiniz.
Ayakkabıya gelir isek koruma amaçlı alacak iseniz ayakkabı değil forma adventure gibi uzun kaval korumalı botları tavsiye ederim ancak gündelik kullanıma maalesef düzgün koruma sağlayacak şeyler uymayabilir, günlük kullanım için yanınızda fazladan bir çift ayakkabı taşımayı düşünebilirsiniz.
Eldivenler için yorum yapamayacağım.
-
13 Ağustos 2018, 15:09
yds nin motosiklet çizmelerini tavsiye ederim. yazın bunaltmıyor
-
13 Ağustos 2018, 17:04
mavzer-i adlı üyeden alıntı
yds nin motosiklet çizmelerini tavsiye ederim. yazın bunaltmıyor
Mesela şu ürün mü? https://www.ydsshop.com/diablo-7-4-yazlik-siyah-40?c=121
Kışlık performansı nasıl acaba?
Peki, Rockwell Luke Air hakkında ne düşünüyorsunuz?
Akias adlı üyeden alıntı
Pantolon alacaksanız tech90 gibi kevlar korumalı pantolonları öneririm ancak aklınızda bulundurun sıcak günlerde günlük kullanıma hiçte uygun değiller pişersiniz içinde, bütçenize göre pantolonları tech90ın kendi sitesi olan vecton üzerinden veya farklı bir alternatif olsun derseniz de bikerjeans üzerinden modellere bakabilirsiniz.
Ayakkabıya gelir isek koruma amaçlı alacak iseniz ayakkabı değil forma adventure gibi uzun kaval korumalı botları tavsiye ederim ancak gündelik kullanıma maalesef düzgün koruma sağlayacak şeyler uymayabilir, günlük kullanım için yanınızda fazladan bir çift ayakkabı taşımayı düşünebilirsiniz.
Eldivenler için yorum yapamayacağım.
Şimdi şöyle, üniversitede öğrenciyim ben. Yanımda zaten çanta dolu kitabım olacağından ekstra bir şey taşıyabilmem pek mümkün değil. O yüzden günlük spor ayakkabılardan pek farkı olmayan ama yinede koruyabilecek bir şeyler almak istiyordum.
Mesela şu ürün nasıl sizce? https://www.motosikletaksesuarlari.com/Rockwell-Yazlik-Kisa-Motosiklet-Botu-Luke-Air-Siyah_36927.html?gclid=CjwKCAjw2MTbBRASEiwAdYIpsY9 8HfXAzGC5RoVGG4U_0fLgtkdO3xaZZJDPI9CEb6CyEa-99KsRBxoC3sAQAvD_BwE
Pantolon konusunda başka bir tavsiyeniz var mıdır? Yazın giyilmeyecek kadar bunaltıcı mı gerçekten?
Tech90'dan başka bir marka öneriniz var mı peki, modellerin bir çoğu gerçekten pahalı... Şimdiden teşekkürler.
-
13 Ağustos 2018, 17:14
Pantolon alırsan kot tercih et, kevlar destekli olsun.
Tech90 genelde en iyi f/p olur.
Önemli nokta : korumlaraı pratik çıkarılabilir olanlarından alırsan rahat edersin.
Yoksa normal bir günde oldukça sıcak olur, dizlerin terler.
Bot için 4Riders genelde f/p olur. Ama koruma ile günlük rahatlık genelde ters orantılıdır.
Ne kadar korumalı olursa o kadar zor yürürsün.
Tabanı rahat olsa bile bilek kısmı zor hareket eder ki zaten istenen de bu.
Abi tavsiyesi istersen botta özellikle korumaya odaklan.
Kaza bela olursa ayak mutlaka darbe alıyor, zarar görmesini istemezsin.
Gerekirse yanında bir converse ayakkabı taşırsın.
Hamdım, piştim, hala hamım.
-
13 Ağustos 2018, 17:28
-
13 Ağustos 2018, 17:31
Hocam Kadıköyde yerli üretim yapan bir arkadaş var foruma üye aynı zamanda. @Green Arrow
Ürünleri kaliteli ve uygun fiyatlı. Bence bir göz atın.
-
13 Ağustos 2018, 17:53
Morphin adlı üyeden alıntı
Hocam Kadıköyde yerli üretim yapan bir arkadaş var foruma üye aynı zamanda. @Green Arrow
Ürünleri kaliteli ve uygun fiyatlı. Bence bir göz atın.
İstanbulda ikamet etmiyorum. İnternetten almayı düşünüyorum, sitesi varsa bakayım?
mavzer-i adlı üyeden alıntı
Kaydettim bunu tamamdır, öneri için teşekkürler.
Kızıl pars adlı üyeden alıntı
Pantolon alırsan kot tercih et, kevlar destekli olsun.
Tech90 genelde en iyi f/p olur.
Önemli nokta : korumlaraı pratik çıkarılabilir olanlarından alırsan rahat edersin.
Yoksa normal bir günde oldukça sıcak olur, dizlerin terler.
Bot için 4Riders genelde f/p olur. Ama koruma ile günlük rahatlık genelde ters orantılıdır.
Ne kadar korumalı olursa o kadar zor yürürsün.
Tabanı rahat olsa bile bilek kısmı zor hareket eder ki zaten istenen de bu.
Abi tavsiyesi istersen botta özellikle korumaya odaklan.
Kaza bela olursa ayak mutlaka darbe alıyor, zarar görmesini istemezsin.
Gerekirse yanında bir converse ayakkabı taşırsın.
Tavsiyeler için çok teşekkür ederim. Luke Air yaramaz yani işe. Artık bulacağız başka bir yol...
-
13 Ağustos 2018, 18:09
Siteleri var fakat şuan yenileniyor bu nedenle kapalı.
Arkadaşa konu linkini attım hocam iletişime geçecektir.
-
14 Ağustos 2018, 08:17
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)