bende aramıştım baya, şans eseri finansbank hesabıma baktım ve 6. sınıf hgs olduğunu gördüm. Aldım 2 güne kapıma geldi. Mutluyum
bende aramıştım baya, şans eseri finansbank hesabıma baktım ve 6. sınıf hgs olduğunu gördüm. Aldım 2 güne kapıma geldi. Mutluyum
Ben de yakın zamanda epey araştırmıştım. PTT şubeleri değişik bankalar vs. bakındım ama bulamadım. Banka olarak Yapı Kredi kullanıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda 6. sınıf için talep oluşturamayacaklarını ancak şubelere sorarsam bir ihtimal bulabileceğimi söylemişlerdi. Dikilitaş Yapı Kredi ( https://www.google.com/maps/place/41%C2%B003'22.4%22N+29%C2%B000'20.1%22E/@41.056227,29.0050358,19z/data=!3m1!4b1!4m6!3m5!1s0x0:0x0!7e2!8m2!3d41.05622 72!4d29.0055833 ) şubesinde buldum.
ya biraz klişe olacak ama yil olmus 2018 bir etiket icin sube sube geziyoruz. boyle sacmalik olmaz
Arkadaslar PTT ye cagri merkezine telefon acarak talep olusturdum.
“ŞİKAYET->PTTBANK->HGS->DİĞER
MÜŞTERİMİZ PTT MERKEZLERİNDE 6. SINIF HGS ÜRÜNÜ BULAMADIĞINI BİLDİRMEKTEDİR. VE CEZALI DURUMA DÜŞMEMESİ ADINA İSTANBUL AVRUPA YAKASI, BAKIRKÖY VE ÇEVRESİ ÜZERİNDE 6.SINIF HGS ÜRÜNÜ SATAN PTT İŞYERİLERİNİN BİLGİSİNİ TALEP ETMEKTEDİR. KONU ÖNEMLİ VE ACİLDİR. ”
Bunun karsiliginda birkac gun sonra cevap geldi.
“Sayın Musterimiz,
İlgi : 2018-576804 Numaralı Info Başvurunuz,
şu an için İkitelli PTT Merkezimizde bulunmakta olup; Genel Müdürlüğümüzden geldiğinde tüm merkezlerimize dağıtım yapılacağı hususunu bilgilerinize sunar, yaşadığınız aksaklıktan dolayı özür dileriz.
İyi günler dileriz.”
Ikitelli ptt’ye gittigimde ellerinde 2 adet kalmisti.
En garanti cozum bu sanirim.
Umarim yardimci olur.
beylikdüzü
Güncel tutalım. Kadıköy PTT ye geldiği bilgisi var mıdır acaba? Başka şubelere gitme şansım yok pek.
Aylardır yok! Mecburen kaçak geçtim ve deli gibi kart aramama rağmen sonunda ceza bana kapak oldu! Ne diyeyim bilemiyorum.
Bende bundan önce ki tüm motolarıma akbank internet şubesinden yeni 1.sınıf hgs alıp bi öncekini iptal edip devir yapıyordum. Yeni aldığım motora ise hgs başvurusun da 6.sınıfı seçemiyorum. 1.sınıfı seçtiğim de ise plakaya ait 6.sınıf hgs mevcut gibi bir yazı çıkıyor. Bende şuan için kaçak geçiyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim bilgisi olan var mı acaba ?
Bana söyledikleri şey kart basılmasını bekledikleri. İstanbul dışında da bayağı postaneye sordum, hiçbirinde yok. Temmuz'dan beri kart basılması bekleniyor.
Kimsenin salladığı yok, ülke bir şekilde devam ediyor işte...
Garanti Bankasının internet şubesinden 6.sınıf için başvuru yaptım. 40 TL hgs ücreti + 30 TL yükleme yapıyorsunuz 70 TL'ye işi hallediyorsunuz. Bakalım kart kaç gün sonra elimize geçecek. Yine okumayacak kart için 40 TL ödüyoruz ya okusa içim acımayacak.
15 dk. önce Güngören-Keresteciler PTT den aldım. Sanırım yeni HGS ler PTT lere gelmeye başlamış. Gitmeden telefonla sordum var mı diye.
Yeni geldi dediler. Sizlerde en yakın PTT ye telefon ile sorabilirsiniz.
Yapı Kredi Bankası - Bakırköy / Dikilitaş Şubesi
2.Kasım.cuma sipariş ettim, 7.kasım bugün HGS şubeye geldi ve aldım.
Ellerinde 4 adet daha 6. sınıf HGS var.
Talep eden olursa daha fazlada getirtebilecekler.
Buradan yazarsanız sipariş etmelerini sağlarım.
30 TL kart bedeli. 30 TL geçiş yüklü şekilde toplam 60 TL.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)