Ağrıda 365 gün motor kullanılabiliyorsa hesabınız doğrudur...
İzmirdeki muğladaki hesap ağrıda tutmaz...
Ağrıda 365 gün motor kullanılabiliyorsa hesabınız doğrudur...
İzmirdeki muğladaki hesap ağrıda tutmaz...
Abi Ağrı soğuk bir yer, motoru mondial bayisine gösterip aldım sorunsuz demişti. Bugün motoru kuba bayisine götürdüm o motoru tanıyorum lavaşçıda kullanılıyor dedi resmen beynimden vuruldum, oldukça moralim bozuldu. 3bin tl ye 2017model 10bin km lavaşçı motoru aldım kısaca.
Bir de sigorta ruhsat mevzusu var, ehliyet alana kadar trafiğe çıkmayacağım yaklaşık 2-3 ay yatacak gibi motor sadece plaka ve ruhsat almam mümkün mü? Sigorta için 600tl istiyorlar bu benim bütçeyi iyice sarsıyor. Scooterimi satsam 1500 lira anca ediyor.
Ailende ehliyeti olan ve cezasız-kazasız biri varsa onun üzerine çıkartırsanız daha ucuz olur ama ben geçen hafta 181 tl ye yaptırmıştım 3 aşa beş yukarı o civar olur. Siz ilk traffiğe çıkacağınız için en yüksekten hesaplıyorlar.
Benim kymco agility 6000 e geldi kardes subahtta aldim pek gezmeye vaktim olmadi
O km coksa benim km vuhuu,200 bine kosuyor km
Ben sadece zevk için kullanıyorum , iki yılda 23-6 17 bin km yaptım , işe araba ile giderim hava soguk iken araba kullanırım , sadece hafta sonu bir yere giderken ,arada tatile çıkarken sende 8500 km . Araba da 25 bin km yapıyorum . İş ile ev arası 2 km . 10 bin km normal çok degıl
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)