uyandığında da yol verdiler mi rüyadır rüya
uyandığında da yol verdiler mi rüyadır rüya
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
maalesef dün akşam ana haber bültenlerinde motosikletle kaza yapıp hayatını kaybeden iki kişiden uzun süre bahsettiler.... diğer iki kişi de ağır yaralanmış... Hız tutkunları.. yarış .. üstün gelme falan gibi kelimelerle haber sunuldu.. insanların gözü korkmuştur.. Acı ama belki bu yüzdendir...arinrin adlı üyeden alıntı
yollar hep böyle olsa da motorcular da rahat rahat sıkıştırılma korkusu olmadan motorlarını sürebilse..
inner fear is your worst enemy..[FONT="Century Gothic"][/FONT]
taksi şöförleri herhalde uyanamamışlardır .. kendilerinde degildrrr...sabah sabah ...ondan yol vermişlerdirr bence uyku sersemliği......
akalteke adlı üyeden alıntı
Yani inanamadım. Çok şaşırdım. Normalde böyle olmuyor ya...
Tabe tabe dün ben de aradan gideyim dedim sıkışık trafikte polis ekip otosu kapattı diğer tarafa geçtim bu kez orayı kapattı yaklaşık 1 km öyle gittik. Polisin yansıyan aynasından gördüğüm ben geçemedikçe çok eğleniyordu.
Dolmuşcular uyanamamış desen neyse orda taksiciler nasıl ki?velespit-cbr adlı üyeden alıntı
Burda motosikletçilere genelde yol veriyorlar.
Ama dolmuşcuları sorma. Önüne direksiyonu kırıveriyorlar. Bir kaç kez dolmuşculara arkadan giriyordum.
yok insanlarda bilinçlenme başlıyor birazcıkta biz dikkat ederesek dahada güzele doğru yolalalacağız...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Abi senin pantalon felan üstündeydi demiYani sende bi gariplik yoktu Garip...Vallaha biraz daha bilinçleniyorsa 4 teker kullanıcıları ne mutlu bize
yok yok insanlar gerçekten bilinçleniyor geçen gün arkadaşların arabasında gidiyorum ama benim motor tutkunu oldugumu bilmiyorlar. önündede bir motosiklet gidiyor. "yaa motorcuyu sıkıştırmayalım biraz yavaşlayım dedi" ben şok oldum. ve o an artık türkiyede bazı şeylerin degişiyor oldugun fark ettim. gerçekten yavaş yavaş motorcuları trafikte farkediyorlar....
Benim gibi A2+B ehliyetine sahip olan hem motosiklet hemde otomobil kullanan sürücülerin sayısıda oldukça arttı son zamanlarda. Bu sürücüler 4 tekerlekli araçlarını kullanırken 2 tekerlekli dostlarını mümkün mertebe trafikte kolluyorlar ( Ben dahil). Ama sen yinede yollarda kendini kolla öküzlerde bir hayli fazla!
Arkadan gelip geçeceksen yol veriyorlar ama karşıdan geliyorlarsa üzerine araba solluyorlar. 4-5 defadır bu harekete maruz kaldım hatta biri kadındı şoförün. Sanki ben saydamım önden bakınca arkam mı görünüyor acaba diye soruyorum kendime.
GÖRÜNMEZ ADAMLAR
pekiii ağalar siz salı günü CNN deki bir öğlen programında hanım spikerin biri süleyman MEMNUN ustayı sıkıştırmaya uğraşıp illa eğitim ,eğliyet ve neredeyse motorsiklet tüüü, kaka demesine az kaldığını, hayatında hiç motora binmediği her halinde belli hanımefendinin 2 dakkada sohbeti bitirdiğini,ekranda sürekli mobilet kullanan bakı vatandaşların trafiğe açık yolda yaptığı hareketleri sanki bütün motorcular böyle biniyormuş gibi, (neden mesala ayşe şuleyi göstermediyse) tekrar tekrar gösterdiğini fransada motorsiklet yolu var diye bişi uydurduğunu (bisiklet yoluyla karıştırdı haspam) biliyormusunuz
allah allah noldu bu insanlara
hadi hayırlısı yurdum insanı bilinçlensin artıkın
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
rastlantıdır rastlantı bır kac ıyı nıyetlı varmıs onlarda sana rastlamıs.(umarım yanılıyorumdur)
gıcık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)