Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

2.el motor için

REKLAM ALANI

Öncelikle iyi günler hiç anlamadığım konu hakkında birşeyler sormak istiyorum beni bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdi kardeşimin beğendiği bi motor var 2.el ben bu motorun sağlam olup olmadığını motorun bulundugu şehirdeki ustaya getirerek mi anlarım yoksa yanımda mi usta getiriyim bir sorum daha var bu motorun işlemleri motor fiyatı hariç toplam ne kadar tutar şimdiden teşekkürler iyi forumlar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Mobylette Flipper M14
    dış kısma kendinizde göz gezdirebilirsiniz. ön düzen boşluğu varmı bakılır, şasede v.s eğrilik yada kaynak v.s olup olmadığı incelenir, jantlarda darbe eğrilik varmı, amortisörler ne durumda, motorun orjinal halinden farklı yerleri varmı bakılır, eksikleri varsa almadan görüşüp fiyatlarına bakın genel dış kontrol yapabilirsiniz. sağında solunda ezilme sürtme izi falan varsa motor düşmüş kazaya karışmış olabilir, motor sağlamlılık konusuna gelirsek, sağında solunda yağ kaçağı falan yoksa gidip motoru ölçtürmeniz gerekebilir o sizin yapabileceğiniz bir kontrol değil, kayıt alımına tam olarak ne kadar gider bilemiyorum ama tahmini 200 250 tutar.

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Plaka / Noter 200 civarı
    Ustaya göstermek 150-200 civarı.

Şahsen Alacağın motor düşük segment ve ucuz ise ayrıca tanıdık servis yoksa yanında motordan anlayan birisi ile gidebilirsin. Çok detaylı olmasa bile en azından %70-80 kontrol edip almış olursun.

grikafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar Ns150
    Önce satıcının profili incelemelisin bence, motosiklete yapıştırılmış bir sticker bile motosikletin nasıl kullanıldığını anlatmaya yetiyor, eğer sahibinden'de ise ilan yazdığı açıklamada çoğu şeyi anlatabilir. Fiyatı diğerlerinden çok uyguna koymuş ise ya gerçekten aciliyeti vardır, yada motor 2 ay sonra elinde kalır. Önce bunlara dikkat et. Bunları inceledin ve kafana yattı ise.
    Bilen biriyle gidersin kafanıza takılan bişey olursa ustaya götürürsün yakında olur biter.
    Bu arada internetten bakıyorsanız buraya atıp yorumda isteyebilirsiniz.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)