marka model fark etmeksizin kullananlar kullandıkları motosikletleri ve memnun olup olmadıklarını anlatabilirler mi (yakımı nasıl vs.) iyi forumlar..
marka model fark etmeksizin kullananlar kullandıkları motosikletleri ve memnun olup olmadıklarını anlatabilirler mi (yakımı nasıl vs.) iyi forumlar..
Selamlar
Zamanında bende çok konu açtım başlangıç motoru vs de her kafadan bir ses çıktığı için çokta yeterli bilgiye ulaşamadım.
0 tecrübe ile hd iron 883 aldım ( yok çok ağır çok titrer zart zurt diyen çok oldu )
Şimdide avrupa turuna çıkıcam ( yok rüzgardan salak olursun yok deposu çok küçük sürekli benzinlik ararsın bilmem ne diyen çok oldu )
Yakıtı 5-5.5 sana kalmış sakin kullanırsan uzun yolda 4 litre ( parçası çok pahalı bi düşürdünmü yanarsın diyende çok oldu )
Kimseyi dinlemedim ben bu motora binmicek olsam bile çalıştırırım karşısındada mangalımı yakar çayımı demler oturur aşkla izler sesini dinlerim
Sen sen ol herkesi dinle ama mantığının aldığını al kalbini dinle
Yapıştır kuba superlight 200’ü. Öyle izlenecek bişeyi yok ama seni tatmin eder. Öyle gazı açınca aklında gitmez.
Motosiklet tecrüben var mı?
Fiyat aralığın nedir?
Tecrüben yoksa Kuba SL200 güzeldir, forumlarda araştırırsın sorunlarını, eksi ve artı yanlarını bir kağıda yazarsın.
Tecrüben varsa GV 250 Fiyat performans olarak iyidir, ama bunuda araştırman gerekir.
Sen önce fiyatını belirle sonra kafana yatan motosikletleri yaz, google diye bi site var çok bilindik değil oraya;
"xxx motosikleti nasıl"
"xxx kronik sorunları"
"xxx kullanıcı yorumları"
yazıcaksın, yine bir kaç motosiklet elenecek bir kaç motosiklet daha giricek listene, sonra buraya daha açıklayıcı bir konu açarsın.
cc derdim yok sakin sürücüyüm 9000 bütçem var
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)