2019 Motosiklet Fiyatları Tahminleri
Reklamlar
-
Pulsar 200 ns 21 bin tl
dominar 30 bin tl
duyumlarıma göre böyle olacakmış
Reklamlar
-
250 cc scooter 40.000 TL üzeri ...
ona göre vaziyet alın.
-
MT 09 fuardan sonra 70 bin. Na buraya yazıyorum.
-
GSXR 1000R : nisan 2017: 99bin ağustos 2018: 135bin mart 2019: 200bin
-
caglar48 adlı üyeden alıntı
Paran yoksa binme kardeş
Ben öyle yapıyorum. Tavsiye de ederim.
-
35 bin kredi çeksek 24 ayda geri ödemesi 50 bin oluyor.Motoru alırken 1,59 dan almışım şimdi 2,59 maşallah.
Fiyatlar bizim alabileceğimiz aralıktan çıktığı için artık pekte bir önem arz etmiyor fiyatın kaç olduğu kaç yada kaç olacağı.
-
fiyatlara gel.
-
-
"mühim olan çikolata değil. çikolataya hangi ortamda ulaşıldığı"
-
XMAX 300
2018 30.000
2019 54.000
hadi dağılın
-
çalışmadan, yorulmadan, üretmeden rahat yaşamaya çalışan toplumlar evvelâ haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini, en son istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
ne ürettiniz ki şimdi fiyatlardan şikayet ediyorsunuz?
-
hokahey adlı üyeden alıntı
çalışmadan, yorulmadan, üretmeden rahat yaşamaya çalışan toplumlar evvelâ haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini, en son istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
onlar parayı tosuna yedirmekle meşgul
-
hokahey adlı üyeden alıntı
Evde mi üretelim
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
-
benim tahminim, sıfır fiyatlarının döviz biraz düşse bile artık düşmeyeceği, bu haliyle kalsa bile vergiler er geç artacağından daha da yükseleceği yani ortalama kullanıcılar artık sadece 2. ele bakacak, bundan sonra biraz büyük cc'li motor almak istiyorsak sadece ikinci ele bakmak zorundayız, diğer durumda sıfır motor almak bizi bir hayli zorlayacak, işlerim yolunda giderse seneye de cb650f ikinci el alacağım tabi fiyatlar 30-35 civarında kalırsa, eğer ikinci eller de 40 ı geçerse benim için güle güle, msx e devam ya da yine 250cc az km'li bir xmax veya joymax e dönüş yaparım.Gönlüm viteslide ama şehir içinde yakıt tüketimi, yedek parça, servis gibi konularda dezavantajlı, motor severlerin işi çok zor, lüks bir hobi, eskiden cidden bir çok modele ulaşabiliyorduk gerçi artık arabalarda ciddi rakamlarda, bugün içine sığmakta zorlandığım ww polo'nun fiyatı 110bin TL olmuş, hayat çok pahalı arkadaşlar.
-
AzÇok adlı üyeden alıntı
Ben öyle yapıyorum. Tavsiye de ederim.
Motora bu yagmurlardan sonra son kez binip temizletip salona 55bin liralık bi heykel gibi koymayı dusunuyorum benzinin 7.04 olması ve ortalama 10litre yaklamamız canımızı sıkıyor
https://www.instagram.com/besafes1kr/
-
MT-07 ABS 2018 41.000 ₺ 9.491 €
Bugünkü kurdan € 6.59 x 9491= 62545tl Ama listede 41 bin tl.
Yılbaşından sonra 62bin mi olacak birde 2019 farkını eklersek ne olacak bunun fiyatı.
-
Görünen o ki Bu sene Çin senesi olacak.
-
Bence mokoko senesi olacak.
nereye dönersen dön popon arkanda kalir..
-
ftkrblt adlı üyeden alıntı
olacaklar belli maalesef sağlam bir likitide (nakit) sorunu yaşanacak bu ülkede,paraya ihtiyacı oalan ve nakiti kalmayan insanlar mallarını ederinin çok çok altında satmaya çalışacak(çünkü nakit sorunu sebebiyle yarı fiyat istenen mallara bile alıcı çıkmayacak),müteahhitler döviz cinsinden borçlananlar elde kalan projelerini daire ve dükkanlarını çok çok düşük fiyata satmaya çalışacak ki inanın bu durumda bile satmaya zorlanacak,bankalar eskisi gibi kolay kredi veremeyecek,düşünsenize her şey parayla cebinizde kalan son 2 lira evde aileniz ekmek bekliyor çoluk çocuğunuz aş bekliyor,kimse kimseye ödünç para vermeyecek,para bulabileceğiniz hiç bir yer yok,bu durumda biri gelse size al şu 10 gram altını 2 lira dese ki emin olun fırıncılar bile altını para yerine kabul etmeyecek;altını mı alırsınız yoksa evde aç bekleyen aileniz için ekmek mi alırsınız?önümüzdeki dönemde mal bozdurmak çok çok zorlaşacak,her ne olursa ev araba altın,operatörlerden taksitle aldığınız 2000 liralık telefonu daha kutusu açılmadan 1000 liraya satın alacak adam bulamayacaksınız,üzgünüm ama durum bu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------
Hal böyleyken büyük ihtimal seneye 2019 modelleri göremeyeceğiz hatta önümüzdeki bir kaç sene sıfır kilometre araç satışları sipariş üzerine pazarlık usulü olacak,bayilerde hazır makina olmayacak,bugün bir arkadaşa motosiklet baktık ve maalesef bayiler şu durumda ne yapacaklarını bilemediğinden ne satmak istiyor ne de elde tutmanın derdinde,
Sende abarttıkça abarttın, ülke olarak ekonomik krizin içinde olduğumuz aşikâr,yalnız senin gibi kararsız düşünceler sayesinde emin ol bu dahada kolaylaşacak
-
VALENTINO ROSSI 46 FAN & Movistar Yamaha MotoGP
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)