Motosiklet ile deniz tatili ve Bagaj güvenliği hk.
Reklamlar
-
08 Ağustos 2018, 20:25
Arkadaşlar yarın tek başıma uzun yola çıkıyorum, rotam kıyı şeritleri hedefim ise en güzel plajı bulabilmek ama aklımda onlarca soru dolaşıyor. Bunlardan birincisi ben denize girerken bu kadar eşyayı nereye koyacağım hadi denize girdiğim yere 5 dkligina koyduk diyelim bu cüzdanı, telefonu nereme koycam?
İlk uzun yolum oldugu için biraz tedirginlik var, benim için çok heycanlı geçeceğe benziyor bana ne önerirsiniz?
Reklamlar
-
08 Ağustos 2018, 20:32
ömerfarukk adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar yarın tek başıma uzun yola çıkıyorum, rotam kıyı şeritleri hedefim ise en güzel plajı bulabilmek ama aklımda onlarca soru dolaşıyor. Bunlardan birincisi ben denize girerken bu kadar eşyayı nereye koyacağım hadi denize girdiğim yere 5 dkligina koyduk diyelim bu cüzdanı, telefonu nereme koycam?
İlk uzun yolum oldugu için biraz tedirginlik var, benim için çok heycanlı geçeceğe benziyor bana ne önerirsiniz?
alıyorsa sele altı cuzd ve teli guvende tutar almıyorsa kaskın pedlerine gizleyin 😂
-
08 Ağustos 2018, 20:38
Su geçirmeyen ve boyuna, bileğe, bacağa vsvs. bağlanabilen ufak çantalar var. Ama tavsiyem; işletmelere ait ücretli plajları kullanıp değerli eşyalarınızı görevlilere emanet etmeniz olur. 15-20 lira bi para verirsiniz hem şezlongunuz olur, hem temiz duş imkanınız olur, hem kafanız rahat olur eğlenirsiniz. Yoksa kıyıya bakmaktan, korkup açılamayacaksınız tadı tuzu olmayacak.
-
08 Ağustos 2018, 20:39
sele altı veya topcase e kilitleyip anahtarı yanına alıcan plaja götürdüğün çantaya koyup denize girerken çantanı kurcalamasınlar diye arada kolaçan edicen fazla açılmıcan.
-
08 Ağustos 2018, 20:51
Ben bir sefer gittiğimde düzgün görünen bir aileye yakın durdum. Biraz muhabbet ettim. Kadın zaten oturuyor denize vs girmiyordu. Adam çocuklarıyla giriyordu. Kadından rica etmiştim bunlara da göz kulak olur musun diye, tabi oğlum dedi.
Buda bir taktik
-
08 Ağustos 2018, 20:52
birine emanet etmedikten sonra bu durum büyük sorun teşkil eder. gözün sürekli motorda olacak, tedirgin olacaksın vs.
veyahut motorla denize gir. motor da serinlesin acık.
-
08 Ağustos 2018, 22:40
Bence olmaz anca ya topcase veya sele altında konulacak yer olacak otopark bulacaksın koyacaksın otoparka anahtarı bırakacaksın başka çaresi yok...
-
09 Ağustos 2018, 01:35
Çanta veya sele altına kilitleyip anahtarı güzel bir poşete koy bağla poşeti su almasın. şortun cebi fermuarlı olacak fermuarı kapatıp poşet cepte öyle girecen başka yolu yokkkk.
Öbür türlü ne tadı olur ne tuzu yüzmenin. Aklın hep motorda yada eşyalarda olur.
Başlığı görünce bi an motosiklet üstünde denize gircen sandım oda ayrı bi komedi....
-
09 Ağustos 2018, 09:39
Moderatör
Konuyu silmeye gelmiştim Bu nasıl başlık?
-
09 Ağustos 2018, 10:22
bi beach club a girip 25tl şezlong parası verince biraz daha güvenli hal alır motoru bırakmak için otoparklarıda var genelde
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)