Arkadaşlar bir Hyosung hayranı olarak sizlere bir uyarıda bulunmak isterim...Bugün Kızıltopraktaki Hyosung Bayisine gittim...İstanbul Motora...zammın yolda olduğunu söyledi...Motor alma planları yapan arkadaşlar biraz acele ederlerse sevinirim...bu arada Müşteri Temsilcisi Bora Bey peşin alımlarda 1000 ytl indirim yaptıklarını ve tüm Hyosung modellerinde vade farkszı 12 taksite yaptıklarını söyledi...yani 650 comet 10.000 ytl peşin...ulan para olsa allah yarattı demem...siyahı kaparım... reklam yapar gibi hissettim kendimi bir an...
hem sitede yazıyor müsait zamanda öpeceğiz diyorlar...
ben alamıyom bari siz alın kendinizi kurtarın...
--------------------------------------------------------------------------------
05.07.2006
FİYAT DEĞİŞİKLİKLERİ
Ötv artışının subvanse edilmekte olduğu ve doların eski kuruna göre belirlenmiş olan fiyatlarımız için tahammül sınırları aşırı zorlanarak herhangi bir değişikliğe gidilmemişti.
Bununla birlikte firmaların yaşayabilmeleri için gerekli olan katma değerin sağlanabilmesi,hiç olmazsa zararların azaltılabilmesi adına Hyosung ürünlerinin de fiyat artışı zorunlu olacaktır.
Kısa bir süre daha mevcut fiyatlar ile direnmekte olduğumuzun motorseverler tarafından bilinmesini rica eder,yapılmış ama bekletilmekte olan artışın sitemizden duyurulacağını haber veririz.
http://www.globalmotor.com.tr/urunde...102&product=9#
ana sayfada fiyat değişiklikleri linki...sevgilerimle...