Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosiklet mi ? araba mı ?

REKLAM ALANI
    K121L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ne yazık ki kapalı garaja sahip olmadığım için risk almayıp arabamı alsam diye düşünüyorum.Şuan zaten motorumu deli bağlar gibi bir zincir klidi , 2 disk klidi ve açık otoparkta tutuyorum.
    Bütçem 30-35bin tavsiyelerinizi alırım.
    Mantığım ne yazık ki arabayı tercih ediyor.Opel Astra , Hyundai i20 , Ford Fiesta , Seat İbiza aklımda olan modeller.Hatchback kasalar daha çok hoşuma gidiyor.Olabildiğince yüksek model , düşük km ve uygun fiyatlı yedek parçaya sahip olan araç tavsiyenizi alırım.
    Gönlüm motosikletten yana Nc750s

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    eran_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Günümüz piyasasında 35 bin bandında çok iyi bir araba alınamazken çok iyi bir motor alınabilir sanırım. Ben de yeni yeni mototsiklet dünyasına giriş yapan biriyim. Evli ve çocuklu aileler için araba kaçınılmaz tabi. İmkan olsa hem araba hem motor olsa tabi. Benim de kapalı garajım yok. Motor alınca nerde muhafaza edeceğimi kara kara düşünüyorum.

Machair - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 800X 2018
    Gel sana bizim arabayı satalım. 2008 model Opel Corsa 1.3 CDTI Enjoy Paket. 32000 TL hazırlaman yeterli. Evi biliyorsun. Sen parayı hazırla ben arabayı yıkatırım. 30-35 bandında maalesef 7-8 yaş altı ve 100K Km altı araç, hele de kazasız bulman imkansız. Bizim araç 185000 km, sol çamurluk değişen.
    CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu konuda 2 düşüncem var

Evli / Evlenecek vb. isen yakın zamanda mevcut motorun olsun + araba al, aile için önemli. İkisinin yeri ayrı.

Bekar isen ve daha bekar gezmeyi düşünüyorsan orta seviye bir motor alıp arayı kenara ayır, şu an piyasa karışık.

Şahsi fikirlerim tabi ki de bunlar.
    Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.

Dolar 10 lira olmuss arabada bisiklette olmaz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)