Caddebostan beltur'un çılgın apaçilerine duyuru.
Reklamlar
-
06 Ağustos 2018, 22:28
Arkadaşlar şimdi burayi herkes bilir motorcularinda uğradığı guzel bir mekandir.Ancak son zamanlardaki apaçi gençliği yüzünden insanlar artik serseri,pislik,hovarda gozuyle bakiyor motorculara ve haklilar.
Kafenin onunde cocuklar olmasina ragmen stoppie yapan pcx ler,teker yapmaya calisanlar,kesiciye sokmalar,ara gazi vermeler yuzunden duzgun adabiyla gelen motosiklet suruculeri bu apaciler yüzünden kotu bir duruma düşüyor.
İlerde komple motosiklet girişi yasaklanicak bu yuzden ve kurunun yaninda yaş'da yanacak.
Bu (ŞAHSEN)beni rahatsiz ediyor.
O yüzden burdan apaçi arkadaşlara sesleniyorum gidin boş egonuzu lutfen kendi aranizda tatmin edin ve etrafinizdaki insanlari ne tehlikeye atin nede gerçek motosiklet sürücülerine laf getirin burda.
Reklamlar
-
06 Ağustos 2018, 23:31
bostancıdakine inin daha sakin sıfır motor
-
07 Ağustos 2018, 09:26
Sayelerinde hiç gitmediğim bir yer haline geldi. Bisikletle geçerken, bisiklet yolunda tepeme çıkan bir şerefsizi bulmaya giderim bir ara. Önce biraz ıslatıp, sonra denizde ıslatmaya devam edeceğim.
Edit : Bisikletle giderken tepeme çıkan bir öküzden bahsediyorum bu arada.
-
07 Ağustos 2018, 10:26
reclusive adlı üyeden alıntı
bostancıdakine inin daha sakin sıfır motor
Basketbol sahasi olsa
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:25 ----------
hknzrdm adlı üyeden alıntı
Sayelerinde hiç gitmediğim bir yer haline geldi. Bisikletle geçerken, bisiklet yolunda tepeme çıkan bir şerefsizi bulmaya giderim bir ara. Önce biraz ıslatıp, sonra denizde ıslatmaya devam edeceğim.
Edit : Bisikletle giderken tepeme çıkan bir öküzden bahsediyorum bu arada.
Onlar ayrı bir dünya zaten bisiklet yolunu sahiplenip millete atar yapanlar.
-
07 Ağustos 2018, 10:38
sözüm başlıktaki bahsettiğiniz kişilere: bir insan kendisine ve dahi 7 sülalesine küfür etttirmekten neden hoşlanır ki?
-
07 Ağustos 2018, 14:35
hokahey adlı üyeden alıntı
sözüm başlıktaki bahsettiğiniz kişilere: bir insan kendisine ve dahi 7 sülalesine küfür etttirmekten neden hoşlanır ki?
bu ülkenin yüzde 50 si kendini .... yaptırmaktan neden hoşlanıyorsa o sebepten olabilir.
-
07 Ağustos 2018, 15:35
Arkadaşlar 1-2 ay sabır, sonbaharın gelmesi yağmurların başlamasıyla o "vututuuuu"lar sonlanır..
-
07 Ağustos 2018, 18:08
roadpeople adlı üyeden alıntı
bu ülkenin yüzde 50 si kendini .... yaptırmaktan neden hoşlanıyorsa o sebepten olabilir.
+ sadist ve onur yoksulluğu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:06 ----------
Anfibi adlı üyeden alıntı
hokahey adlı üyeden alıntı
-
07 Ağustos 2018, 19:29
beşiktaş sahildeki köprü altıda aynı artık motorla inmiyorum oraya park etmiyorumda.. sırf ordaki kendini bilmez bir kaç kişi yüzünden.
birde sırf bunlar yüzünden artık beşiktaşda milletin insanların esnafın şikayetlerinden ötürü sık sık sadece motorsikletlilere özel çevirmeler yapıyorlar..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)