HANIM ile 1850 KM YOL GİTMEK // ROTA // HAZIRLIKLAR
Reklamlar
-
28 Ağustos 2019, 22:39
Cyan adlı üyeden alıntı
Türkiyede iyi şarap!? Çok sürrealist bir kavram
, boş küme...
Türkiye'de iyi sarap var tabii ki,ama bilenlerden bilmeyenlere kalmıyor veya pahalı.
Trakya'da ,Hatay'da mükemmel ev yapımı şaraplar var,bundan sonra çok fazla olacak,çünkü yapmaktan başka çıkar yol bırakmıyorlar,en sonunda millet balkona tütün ekerse şaşırmam
Trakya'da yerel bazı markaların şarapları uluslararası ödüller alıyor,üstelik dandik ödüller filan değil,ciddi kuruluşlardan ödüller alan firmalar var,mesela Chamlıja,Barel.edrine.
ilk aklıma gelenler bunlar.
Ayrıca şunu da söyleyeyim .bilinen büyük markaların ucuz ürünlerinin bir kısmı başka şarapçılardan alınıyor.
Reklamlar
-
28 Ağustos 2019, 22:43
Abi çok çok dikkat edin yeter onun dışında herşey çözülür. Ben bugün 250 km gittim son 20 km kala virajı alamadım refüje girdim bi anlık dalgınlıkla hızımı azaltmadan girdim motorun üs5ünden iki kişi uçtuk Allah korudu uzun yolda insan dalıyor vallahi.
-
29 Ağustos 2019, 01:40
ynslky adlı üyeden alıntı
Abi çok çok dikkat edin yeter onun dışında herşey çözülür. Ben bugün 250 km gittim son 20 km kala virajı alamadım refüje girdim bi anlık dalgınlıkla hızımı azaltmadan girdim motorun üs5ünden iki kişi uçtuk Allah korudu uzun yolda insan dalıyor vallahi.
Geçmiş olsun dostum
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:39 ----------
savaskayan adlı üyeden alıntı
Türkiye'de iyi sarap var tabii ki,ama bilenlerden bilmeyenlere kalmıyor veya pahalı.
Trakya'da ,Hatay'da mükemmel ev yapımı şaraplar var,bundan sonra çok fazla olacak,çünkü yapmaktan başka çıkar yol bırakmıyorlar,en sonunda millet balkona tütün ekerse şaşırmam
Trakya'da yerel bazı markaların şarapları uluslararası ödüller alıyor,üstelik dandik ödüller filan değil,ciddi kuruluşlardan ödüller alan firmalar var,mesela Chamlıja,Barel.edrine.
Ayrıca şunu da söyleyeyim .bilinen büyük markaların ucuz ürünlerinin bir kısmı başka şarapçılardan alınıyor.
Trakya tarafından bir çok şarap evi var oralı olmama rağmen uzun zamandır gidemiyorum o tarafa. Bir öneriniz olursa deneriz seve seve
-
29 Ağustos 2019, 07:05
savaskayan adlı üyeden alıntı
İllâ ki kendi çapında / göreceli olarak iyi bir şeyler vardır ancak genel kural şu: Avrupada marketten aldığınız en ucuzundan EUR 3 fiyatlı (bizde köpek öldürene tekabül eden) şarap bizdeki (tüm kalite segmentlerindeki) her market şarabını dövüyor...
-
29 Ağustos 2019, 10:45
Şu tura eşimle bizim leoncino ile eşlik etmek vardı 😊 yıllık izin koparamıyoruz ki biz de yapalım.
-
29 Ağustos 2019, 10:57
impetum adlı üyeden alıntı
Şu tura eşimle bizim leoncino ile eşlik etmek vardı yıllık izin koparamıyoruz ki biz de yapalım.
Çok dolu dolu geçmedi aslında daha iyi plan yapmak lazım. En azından berbat etmelerinden önce Salda Gölünü görmüş olduk diye teselli ediyorum kendimi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)