Az once eve geLirken kirmizi i$ikta durdum.. i$ikLara geLmeden az once sagdan bir yoL daha var, oradan donen arac arkadan kut diye gecirdi.. Motoru yan ayakLigina aLdim, indim a$$a sadece arka stop catLAmi$ti.. Adamin yanina gittim bir ozur diLer beLki diye hic te sinirLi degiLdim ayrica.. Amcamiz saoLsun gayet pi$kin yurusene karde$im dedi.. Onumde bir otomobiL, onun onunde bir ba$ka otomobiL ve onun en onunde bir minibus var, ve i$ik kirmizi yaniyor.. Soz konusu adam sanirim beni ucak faLan zannetti tepeLerinden ucup giderim faLan sandi herhaLde.. iLk $a$kinLigi atip, ne diosun dedigimde arkadan araba geLio yurusene dedi.. Ozur bekLerken boyLe insan di$i bi pi$kinLik gorunce ba$Ladim bagirmaya.. Bu arada ye$iL yandi, arkada aracLar korna otturuodu ama ben sinirden haLa adama bagiriyordum.. Neyse, bindim motora, yava$ gidip maLum amcayi takibe aLdim arkadan.. Anaa bi baktim bizim mahaLLeye girdi.. Bizim mahaLLenin son sokagina bi yere parketti.. Biraz uzaginda durup i$ikLari kapayarak motoru stop etmeden bekLedim.. Adam kapiyi acti, kutu birasini yere koydu (Birayi neden yere koydu inanin hic bi fikrim yok) bi muddet daha bekLeyip gece gec saatLerde me$hur amcanin aracinin ba$ina gitmek icin oradan ayriLdim..
1- Sadece ozur bekLedim..
2- Baygin baki$LarLa kurdugu saLakca cumLeLerLe gayet sakinken sinirLendim..
3- Bende dahiL oLmak uzere bi cogumuz arabayLa 1-2 bira aLip sahiLde yada kimsenin rahatsiz oLmayacagi bir yerLerde icmi$izdir.. Bu yuzden adama ictigi icin degiL tavri icin sinir oLdum..
4- Araba evimin 200 - 250 Mt uzaginda..
Ve bu saydikLarima gore
a- LastikLerini mi patLatayim ?
b- PatLatmayip sadece havaLarini mi indireyim
c- 2 Lastigini patLatip 2 sinin havaLarini mi indireyim
d- ALLahindan buLmasini mi temenni edeyim
e- Hic biri