Mopedim Çok Fazla Yakıt Tüketiyor
Reklamlar
-
05 Ağustos 2018, 18:16
Arkadaşlar öncelikle selam. Bende 204 model bir pejo 103 var ve yıllardır calısmadı. Ben yaklaşık iki ay önce artık calıstralımda surelim diye aldım bunu biraz baktım neyi var neyi yok diye. uzun ugraslar sonucu calıstırmayı basardım ve benzin kaçagı oldugunu gordum ve karbüratörü açtım baktım conta yırtılmıştı ve yeni conta hiç bir yerde bulamadım. Yeni 15*15 karbüratör aldım 90 liraya ve buji ile *kayışı değiştirdim aynı zamanda(buji kayış ve karbüratör toplam 140 liraya mal oldu) . suan motor calısıyor gidiyor fakat benzini cok fazla yakıyor nedeni nedir bilen yardımcı olabilir mi fazla süratlide gitmiyorum ama 20liralık benzin(yaklaşık 3litre) toplam 2 bilemediniz 3 saate bitiyor. Teşekkürler
Reklamlar
-
05 Ağustos 2018, 19:26
3 litre benzinin 2-3 saate bitmesi iki zamanli bir motor için normal değil mi?
-
05 Ağustos 2018, 19:30
Km ye göre ölçmeniz daha doğru olur saate göre değilde,ayrıca iki zamanlı motor çok yakar
-
06 Ağustos 2018, 12:59
gostergelerı ve kafayı soktugum ıcın saat olarak baz almıstım gosterge bozuktu ve lambam yoktu bende soktum onları
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:58 ----------
pek bilmiyorum o olayları ama arastırıcam tesekkurler
-
06 Ağustos 2018, 13:18
bugra41 adlı üyeden alıntı
gostergelerı ve kafayı soktugum ıcın saat olarak baz almıstım gosterge bozuktu ve lambam yoktu bende soktum onları
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:58 ----------
pek bilmiyorum o olayları ama arastırıcam tesekkurler
bölgenizde belli yerler vardır mesafesi bilinen atıyorum babaeski yeniköy arası 18 km gibi öyle r yerde denerseniz daha iyi sonuç alırsınız yada gps ilr ölçün daha kolayı
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
06 Ağustos 2018, 14:00
Ortalama 60km hız ile gitsen 3 saatte 180 km yol yapar, şehir içi dur kalk vs. de işin içine katarsak tebrikler az yakıyor motorunuz
Ne kadar çalışır bilmem ancak bu koşucuların güzergah takibi yapan app leri var, telefona yükleyip gittiğin mesafeyi ve süreyi hesaplayabilirsin
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
06 Ağustos 2018, 14:39
teşekkürler deneyeceğim en kısa zamanda
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler