arkadaşlar bursa uludağ yedigöllere CBF 150 İLE ÇIKILIRMI ?
arkadaşlar bursa uludağ yedigöllere CBF 150 İLE ÇIKILIRMI ?
Çıkarsın Ne Demişler Honda Hayat Onda
Dağ tepesi oksijen değişiminin karbüratörlü motora etkisi nsl olur ve de mevcut lastikler o yolu güvenle çıkıp inmeye yeterli midir iyice öğrenmek lazım..
Davraz dağına artçılı çıktım... (Çok güzel asfalt yol... kayağa da bekleriz bu arada ... Isparta.)
55-60 Km/h'da takıldım kaldım çıkarken ... 150 cc'lik ile (Kuba CR1).
Ha, inerken daha da yavaş geldim; çünkü, yemedi
Baktım hızlanıyor, yer yer durma noktasına kadar frenleyip, yeniden inmeye başladım...
İnerkenki benden ... çıkarkenki motordan ... 150 cc artçılı yüzde küsür yokuşta yetmiyor ...
Gerçi otomobiller de yokuşta 60-70 km/h hızda kalabiliyor bazen ... çok da şeetmemek lazım belki ...
Özetle, 50 km/h civarı hızla, motoru da şişirmeden, çıkılabiliniyor Davraza...
Yakın zamanda benimde motorsikletim ile göller bölgesine gitme planım var, cbf150 ile problem yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Youtube'da göller bölgesine yapılan birkaç motorsiklet gezisi var, yol ile ilgili fikir sahibi olabilirsiniz, bir tanesini ekliyorum buraya.
https://www.youtube.com/watch?v=ZtWsKzGzuUs
çok rahat çıkarsın,
taşların arttığı yerlerde dikkat et yeter.
adamlar bisikletlerle çıkıyor sen motorlamı çıkamıcan
2017 cbf150 ile dediğin yerlere çok rahat çıktım. Hemde arkamda artçı bir şekilde.
150ns ile artçılı artçısız çıktım, karbüratör olayından dolayı milli parka yaklaştıktan ve sonrasından itibaren biraz öksürmeler başlar. Sıkıntı teşkil etmez. Yanına yiyecek içecek almanı tavsiye ederim zira tepesi arap turist avlayan çakallarla dolu. Virajları birçok dört tekerden çok daha kolay alabilirsin ortalama bir lastik ile yeter ki yola odaklan. Milli parka 8 km tabelasından itibaren yol trafiği baya azalır, parkı geçtikten sonra çok daha azalıyor. Bazı yerlerde yol çalışması olabiliyor oralarda yola kumlar dökülmüş kumlara dikkat etmelisin. Bakacak Tepesi nin keyfini çıkart, iyi eğlenceler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)