Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bursa'da Motosiklet Ustası

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CBR 125
    Haftaya salı Bursa'ya motor almaya gideceğim, alacağım motoru gösterebileceğim bir usta arıyorum. Bursalı arkadaşlardan yardım bekliyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha Tenere XT660ZA
    Sahibinden satılık motorlarda Bursa'dan satılık olanları bulursan, onların sahiplerinden öğrenebilirsin . Hatta senin alacağın marka model sahiplerine sorarsan daha da nokta atışı olur..
    www.motogoril.com

Motosikleti
    CBR 125
    Alıntı Albion adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sahibinden satılık motorlarda Bursa'dan satılık olanları bulursan, onların sahiplerinden öğrenebilirsin . Hatta senin alacağın marka model sahiplerine sorarsan daha da nokta atışı olur..
    valla araç satan insanların çoğu insanlıktan çıkmış durumda neden meşgul ediyorsun beni deyip küfrederler bence.

bursalıali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial RX3İ EVO-Honda Falcon NX4- FYM 250
    Değerli center112 bana alacağın motorun ,Bursa'nın hangi mahallesinde olduğunu bildir . O duruma göre sana usta tavsiyesinde bulunayım. Selamlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:08 ----------

Ya da profilimde telim var , dilediğin saatte arayabilirsin.
    Kural [ Z ] bunu beğendi.

Motosikleti
    CBR 125
    Alıntı bursalıali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Değerli center112 bana alacağın motorun ,Bursa'nın hangi mahallesinde olduğunu bildir . O duruma göre sana usta tavsiyesinde bulunayım. Selamlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:08 ----------

Ya da profilimde telim var , dilediğin saatte arayabilirsin.
    Alacağım motor Cbr125 Bursa Gemlikteymiş motor gemlikte bildiginiz usta yoksa bursa merkezden de söyleyebilirsiniz oraya gideriz satıcıyla

linkinpark20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    Duran kardeslere gosterebilirsin.

lawyer_16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    duran kardeşler veya beymoto iyidir

Motosikleti
    Honda CBF150
    Bursa merkez de yamaha start motor ekspertiz yapıyor diye biliyorum

Start motoru asla önermiyorum. Motoruma binmeden senin egzantirik zincirin gevşemiş açıp degistircez 400-500 tutar dediler. Baska ustaya gittim sakın ellettirme git zincir dişli al gel takayım dedi. Dediği gibi yaptım ve ses kesildi, zincirim bozulmuştu sadece. Start motorun yanındaki chopperci usta kraldır.

Motosikleti
    CBR 125
    Duran kardeşler 2 öneri almış tercihim o yönde olacak inşallah yardımcı olurlar

bursalıali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial RX3İ EVO-Honda Falcon NX4- FYM 250
    Kıymetli center112, Gemlik ilçesiyle Bursa arası 35 km . Gemlik terminali ve Özdilek süper marketin tam karşısında bir motorcu var. Gemlikteki en büyük
    motosiklet bayii. O nun yanında 38 kilo ağırlığında , 1,55 boyunda karadenizli bir usta çalışıyor. Gemlikteki motosikletlerin yüzde sekseni her türlü
    bakım ve onarımını orada yaptırır . Adam 38 kilo ama ustalık sınırsız . Umurbey yolu ayrımında dükkan . Firma sahibi değil de Karadenizli ustayı bul .
    Almak istediğin motorun bakımları da çok büyük bir ihtimal orada yapılıyordur. Hatta önce o ustayı bul , gerekli bilgileri al . Tavsiye ederse motorun
    sahibinin yanına gidersin. Beymotonun önünden bile geçme . Honda Duran Kardeşler iyidir ama her ikisi de Bursa merkezde . Arada 35 km var. Hayırlısı ne
    ise öyle olsun. Saygılar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:19 ----------

Bahsettiğim firmanın ismi ÇELİKLER MOTOR , Birol Çelik.

hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kıymetli center112, Gemlik ilçesiyle Bursa arası 35 km . Gemlik terminali ve Özdilek süper marketin tam karşısında bir motorcu var. Gemlikteki en büyük
    motosiklet bayii. O nun yanında 38 kilo ağırlığında , 1,55 boyunda karadenizli bir usta çalışıyor. Gemlikteki motosikletlerin yüzde sekseni her türlü
    bakım ve onarımını orada yaptırır . Adam 38 kilo ama ustalık sınırsız . Umurbey yolu ayrımında dükkan . Firma sahibi değil de Karadenizli ustayı bul .
    Almak istediğin motorun bakımları da çok büyük bir ihtimal orada yapılıyordur. Hatta önce o ustayı bul , gerekli bilgileri al . Tavsiye ederse motorun
    sahibinin yanına gidersin. Beymotonun önünden bile geçme . Honda Duran Kardeşler iyidir ama her ikisi de Bursa merkezde . Arada 35 km var. Hayırlısı ne

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:19 ----------

38 kilo mu? abi obezlerin deri ameliyatında aldıkları deri ve yağ parçası bazen 40 kilo geliyor ya!

Motosikleti
    CBR 125

Tavsiyenize uyucam teşekkür ederim.

Motosikleti
    Honda Cbf150
    Ben gemlikteyim kardeş. Burada motordan çok anlayan usta yok. Eğer motor modelli ise Bursada adliye arkasında Duran kardeşler Honda var ordan baktır. Gemlikte çevre yolu girişinde motosiklet tamircisi var oraya da bakitirabilirsin

Motosikleti
    ......
    Beşevler(izmir yolu uzeri)Anadolu hastanesi arkasindaki cadde uzerinde motorcu var,firinin yaninda.

Birkan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf R-125 / Honda Today 50 / Ninja 250r / Xmax 250
    Kardeşim İzmir'de Cbr125 mi bitti de bursa'ya gidiyosun

Ben de geçen sene Bursa'dan R125 alıp gelmiştim Antalya'ya bu haftada Balıkesir/Edremit'ten 250r aldım fakat burada hiç yoktu ve bizim şehirde fiyatlar en düşük +1000'dan başlar

Git gel masraflarını falan hesaplayıp bence İzmir'de bütçene uygun bi Cbr bulabilirsin o riske girmezsin hiç.
    aquarist4 bunu beğendi.

Şükrü Çelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 250/ Honda Dio 110
    Değerli abilerim merhaba. Fiddle 2'min karbüratör temizliği ve ayarı için Bursa'da bildiğiniz iyi bir usta var mıdır?

Motoseverrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    Alıntı Şükrü Çelik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Değerli abilerim merhaba. Fiddle 2'min karbüratör temizliği ve ayarı için Bursa'da bildiğiniz iyi bir usta var mıdır?
    Yamaha Start Motor kapanınca ordan ayrılan Erol usta var, kendisi scooter modellerinin sevdalısı ve iyi bir esnaftır. Şuan haritadan kendi yeri gözükmüyor ama eski dükkanın adı var "Hobi Motor Otomotiv" haritadan burayı işaretleyerek gidebilirsiniz.
    Gülbahçe, 16240 Osmangazi/Bursa.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)