Vatandaş manitasına rağmen feci kullanıyor
En azından bizdeki gibi 10 liralık kask ile kız gezdirmiyorlar. Tulumu, kaskı, botu herşeyi tam.
Bu adamın bu yeşil suzukisi çok ciğersiz ya,diğer motor şap şup tokatlıyo 2 kişi olmasına rağmen
basbaya daracık gidiş geliş iki şeritli yol, diğer araçlar gelip geçiyor, yan tarafta jilet gibi bariyerler var ve hızlar 250+kmh üstü.
Bu tür videolar atanların cesaretine hayran kalıyorum. Aynı motor ile aynı yerde 140 üzerine çıkabileceğimi zannetmiyorum.
Yan taraf ormanlık zaten. Kedi atlar köpek atlar, bizim burası olsa piknik yapan doblolu aile fertlerinden birisi yola fırlar, sincap kuş atlar mutlaka birşey atlaması lazım. birisi sollamaya çıkmış olur kafa kafaya girişiriz.
Adamlar ölümle dans ediyor resmen. Ben motosiklet kullanırken bu paranoyalarla hizimi yukseltmemeyi tercih ediyorum. Hatta bazen diyorum ki burası Türkiye, şeridimde arabanın biri geri geri geliyordur ona patlarim. çünkü patlama olayı hariç başıma gelmiş bir olay
ben adamın kamerasını merak ettim.
Ben rossi olduğuna videonun 4:05 inde inandım, adam ne yatırdı makinayı be.
en tehlikeli motosiklet yarışları hangisiydi? şu man adasındaki yarışlarmıydı. "isle of man TT" mi ne işte o yarışları izliyorum gibi hisse kapıldım ara sıra.
yapılmaması gereken şeyler, anlık ters bir şey olsa bütün güzel tablo kana bulanacak.
adamlarda yol var, tr de yaylalara çık köstebek yuvası...
Bu filimi izleyince Gaziantep ve yöresinde ki apaçilerin ne büyük motorcu olduklarını anladım.
Görüntü hızıyla oynanmış gibi, hissiyat 200 kadran 100
Övünülecek bir tarafı yok. Sadece kendi değil yolda bulunan herkesin hayatını tehlikeye atmak bu. Pistlerde yaldır yaldır yarışılıyor zaten ne gerek var ki buna.
MaxWrist amcam bir yerlerde patlamazsa Ghost Rider gibi efsane olma yönünde ilerliyor.Kawasaki yeşiline boyadığı Suzukisi ile R1 li amcamı geçemedi yalan oldu.
Rossi gibi bir profesyonel in bu şekilde şehir içinde ve dar sokaklarda hız yapacağını zannetmiyorum. Hızın ne kadar tehlikeli olduğunu herkesten iyi biliyor dur.
Gerçek rossi değil tabii ki, sadece lakabı street rossi.
Zaten bu arkadaşımızı herkes tokat manyağı yapıyor bu aralar.
Adamların tek şeritli yolunda bir tane bile çukur yok. Bizde yeni yapılan yollarda bile çöküntüler var
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)