Deponun çok ısınıp anahtar girişinden gaz çıkarması
Reklamlar
-
02 Ağustos 2018, 21:13
Abilerim kardeşlerim cümleten selamunaleyküm tekeriniz düz bassın.
Motorum spada xfire 200 yağ soğutmalı bir motor belirteyim.
Sıkıntım şu ki motorla işimi görüp kapıya çektim bugün ve biraz beklemek istedim kontağı kapatmadan.
Bi yerden ses geldiğini fark ettim ve baktımki depo ısınmış ve benzin buharlaşıp depo kapağını zorlarken gaz anahtar deliğinden çıkmaya başlamış. Motoru stop edip direk depo kapağını açtım basınçlı bi şekilde attı kendini.
Belki tecrübesizliğimden bilgim yoktur ama bana normal gelmedi. Sizce sorun var mı varsa da nedir??
Reklamlar
-
02 Ağustos 2018, 21:30
Tahminimce o tür benzin buharı kaçırma vs şeyler normal ama bilen birisi daha iyi bilgi verecektir. Spada xfire 200 kullanıcıları sayfasına yazdiniz mi?
-
02 Ağustos 2018, 21:38
şimdi benzin tahliyesi var basınçla zaten bunu atıyor alttan.ayrıca basınç tahliyesi de var bunuda ıslık sesi ve zınlama şeklinde atıyor hava olarak motoruna göre.sizin anlattığınız normalmi bilemedim.o şekilde kapağı açmayın denemeyin bence bir daha.bırakın kendi kendine atsın havayı demekki o şekil atıyor diyebiliriz.başka kullanıcı bulursanız daha net cevap alırsınız
-
02 Ağustos 2018, 22:52
normal.
Yazmis oldugunuz Mesaj cok kisa. Lütfen Mesajinizi Minimum karakter sayisina yükseltin. Minimum karakter sayisi 10 Karakterdir.
-
02 Ağustos 2018, 23:04
Çok teşekkür ediyorum abiler, rahatladı içim bu konuda.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)