Havalı ama işe yaramaz, çirkin ama işe yarar aksesuarlar
Reklamlar
-
02 Ağustos 2018, 16:20
Reklamlar
-
02 Ağustos 2018, 16:28
Gidon yükseltme vede yakınlaştırma , ss ler için yorumum yok ama diğer tarzlarda özellikle biraz uzun yol yapacaksanız olmazsa olmaz bir eklentidir benim için..herkesin ilk önceliği orta sehpadır lakin bence çok gereksiz ki hiçbir motoruma taktırmadım , eksikliğinide hissetmedim.. xmax da üzerinde vardı park ederken hiç kullanmam , e zincirde yok ne diye koymuşlar anlamadım
-
02 Ağustos 2018, 17:13
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Gidon yükseltme vede yakınlaştırma , ss ler için yorumum yok ama diğer tarzlarda özellikle biraz uzun yol yapacaksanız olmazsa olmaz bir eklentidir benim için..herkesin ilk önceliği orta sehpadır lakin bence çok gereksiz ki hiçbir motoruma taktırmadım , eksikliğinide hissetmedim.. xmax da üzerinde vardı park ederken hiç kullanmam , e zincirde yok ne diye koymuşlar anlamadım
Gidon yükseltmeyi yaptıracağım ama birkaç yorumda okudum galiba fren teli ve debriyaj telini biraz geriyormuş. Orta sehpayı ben de hiç istemiyordum ama zincir yağlama için gerekli sanki. Özellikle uzun yol yapınca zinciri yağlamak için en pratik çözüm gibi duruyor. Yoksa o da son derece çirkin bir parça aslında.
-
02 Ağustos 2018, 17:29
Wing750 adlı üyeden alıntı
Gidon yükseltmeyi yaptıracağım ama birkaç yorumda okudum galiba fren teli ve debriyaj telini biraz geriyormuş. Orta sehpayı ben de hiç istemiyordum ama zincir yağlama için gerekli sanki. Özellikle uzun yol yapınca zinciri yağlamak için en pratik çözüm gibi duruyor. Yoksa o da son derece çirkin bir parça aslında.
abi sen ne olur ne olmaz radyatör korumayı da ekle oraya
-
02 Ağustos 2018, 17:34
Süper Moderatör
Arka amortisörü çamur ve sudan korumak için hugger denilen parçayı takmanız lazım, sizin taktığınız teker üstü sıyırı çantanın ve arkanızdan gelenin çamur olmasını engeller.
-
02 Ağustos 2018, 17:55
Wing750 adlı üyeden alıntı
. Yalnız takılı olduğu motosiklete faydası yok.
Arka çamurluğu kesik bir motosiklette çok faydası var.
-
02 Ağustos 2018, 18:04
zapalka adlı üyeden alıntı
abi sen ne olur ne olmaz radyatör korumayı da ekle oraya
Fotoğrafa bak, ilk taktırdığım oydu zaten
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:01 ----------
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Arka amortisörü çamur ve sudan korumak için hugger denilen parçayı takmanız lazım, sizin taktığınız teker üstü sıyırı çantanın ve arkanızdan gelenin çamur olmasını engeller.
Lastikler zaten çok küçük çaplı, tam çamurluk takmakla aynı iş sanki hugger kullanmak. Böyle güzel görünüyor ama, aması var işte.
-
03 Ağustos 2018, 01:10
Havalı mı? hayır, işe yarıyor mu? Fazlasıyla.
-
03 Ağustos 2018, 01:32
Abi beni şaşırtan; o parçanın sele altını, şaseyi ve amortisörü koruyacağını düşünmeniz
Yorumum havalı mı? Hayır!
İşe yarıyor mu? Hayır!
Bu daha kötü işte
-
03 Ağustos 2018, 07:04
Birkan07 adlı üyeden alıntı
Abi beni şaşırtan; o parçanın sele altını, şaseyi ve amortisörü koruyacağını düşünmeniz
Yorumum havalı mı? Hayır!
İşe yarıyor mu? Hayır!
Bu daha kötü işte
Böyle düşünüyor olmam beni de şaşırttı.
-
03 Ağustos 2018, 07:36
Kışlık vazgeçilmez aksesuar dir.
-
03 Ağustos 2018, 09:41
Naked bir motorda Ön cam da benim için öyle, çok çirkin ama işe yarıyor mu ? Bilmiyorum hiç taktırmadım ama o kadar adam taktığına göre yarıyor olmalı.
-
03 Ağustos 2018, 10:27
Orjinal orta sehpa fiyatına otomatik yağlama da alınabilir.
Bende her ikisi de var, sehpayı önceden almıştım.
Yoğun kullandığım (haftada 600 - 700 km) için her hafta zincir bakımı yapmam gerekiyordu, pes ettim.
Şimdi zinciri çok kirli olmadıkça sadece periyodik bakımlarda serviste temizletiyorum.
Hamdım, piştim, hala hamım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler