İyi günler arkadaşlar. 2 el cbr 250r almaya niyetlendim. 2011 2012 2013 hangisi uygun olursa artık. Size sorum daha önce hiç 2. el almadığım için neler yapmam gerek birde ne kadar para gider motor hariç devir işlemleri için şimdiden çok teşekkürler
İyi günler arkadaşlar. 2 el cbr 250r almaya niyetlendim. 2011 2012 2013 hangisi uygun olursa artık. Size sorum daha önce hiç 2. el almadığım için neler yapmam gerek birde ne kadar para gider motor hariç devir işlemleri için şimdiden çok teşekkürler
2.El için;
Motordan anlayan bir ustayla git.
Şasi ve plakadan servisten sorgula
Ruhsat ile şasi motor no yu kontrol et(eşleşiyormu)
Bahsettigin model bandindaki araçlar 20-40bin km araliginda 12.750-14.000 bin tl.kondisyon durumuna gore.
Noter devir 180tl.sigorta yapacaksin ortalama(yaş-kullanim) 400-600tl arasi.
anladım ortalama 700 800 tl motordan hariç devir işlemlerine gider diyorsunuz çok teşekkür ederim başka tavsiyesi olan vaarsa yazabilir
https://m.youtube.com/watch?v=ckI0ScmROaE
Şurada biraz anlatmışlar İzlemiştim faydalıydı. Bide apaçilerden uzak dur
Eyvallah hocam çok teşekkür ederim
Halen kullanıyorum, satmaya karar veremedim henüz ama inazuma istiyorum o yüzden satabilirim, ilan bile koymadım daha.
İlgilenirsen birkaç resim koyabilirim buraya hem fiyat teklifi alırız arkadaşlardan.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/129760-motosikletini-goster-56.html
Siyah bir cbr var
en önemlilerinden birisi satıcının tipine ve konuşmasına çok iyi bak. motorun nasıl kullanıldığına dair birçok şeyi anlamana yardımcı olur
Hayırlı olsun şimdiden.
Plakayı sorgula
Grenajların içini görebildiğin kadar bak
Zincir dişli durumuna bak
Lastik Durumuna bak
Yağın durumuna bak
Sesini güzelce dinle
yağ yakıyomu ona bak
ön düzenine bak
Amortisör keçesi kaçırıyo ona bak
Bi tur atıp debriyaj durumuna bak
Öz düzeninide kontrol et motor sağa sola gidiyomu
Mutlaka bütün viteslere 2-3 kere at. Vites düşürürken sıkıntı yaşayan biri vardı dün.
Fren manetleri, denge topuzlarına bak derin çizikler var mı
Extra olarak takılan parçaların orjinalleri duruyomu onu sor, (plakalık, ayna, egzos vsvs.)
Ama en sağlıklısı honda servisi olacaktır. Her ilde var mutlaka git göster derim.
Notor devir ücreti 181,5 TL
Plakayı değiştirirsen şöförler odasına +25 TL ödüyosun.
Dünya mavidir, tıpkı Portakallar gibi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)