Motorculuk hiç tanımadığın birine yardım etmekmidir?
-
01 Ağustos 2018, 01:22
Maalesef 1-2 saat önce bi 2 teker sevdalısı arkadaşımız kaza yapmış. Belediyenin kablo döşemek için açtığı uzun ince çukura ön teker girince olanlar olmuş. Motorda ufak tefek hasar var yürür durumdaydı. Arkadaşta bi kaç ezik incinmeyle kurtuldu şu an hastanede.
Bu arkadaşı hiç tanımıyorum, xj6 Türkiye whatsapp gurubunda Ankara'da ikamet eden 2 kişi var bunlardan biri benim arkadaşım 😊 Arkadaşımın kazadan haberi oluyor ve beni arıyor, saat 11.30..
Arabaya atlayıp hastaneye gitmek üzere yola çıkıyoruz, yolda kazazedenin durumunun iyi olduğunu öğrenince motorun başına birşey gelmesin diyerek motosikletin olduğu yöne gidiyoruz.
Kazayı yapan arkadaşın eşi geliyor ben motora atlayıp garajına kadar götürüyorum (xj6 yı hiç beğenmedim, fakir 4 silindiri derlerdi hakkaten öyleymiş 😃)
Bu gün de bir motorcu arkadaşımızın hayatta kaldığına seviniyoruz, tekeriniz düz bassın pür dikkat sürün arkadaşlar. Sabah 5.30da mesai başlıyor ben yattara 😊
Reklamlar
-
01 Ağustos 2018, 03:29
Yardimlasmak her turlu iyidir. Gecmis olsun.Biz de normalde yardimci olmaya calisiriz yol kenarinda motorcu vs duruyorsa ama bi kere gece 2 civarlari orman yolundayiz isik yok zaten.
Karsi yolda 2 tane motorcu duruyordu ve yardim istemislerdi ama etmedik.(2side ayakata saglamdi) :D Gercekten yardima ihtiyaclari vardi belki ama o saatte bir Allahin kulunun ve isigin olmadigi yerde durup onlarla ugrasmazdik. Bu da boyle bir aniydi.
-
01 Ağustos 2018, 05:34
Yok bence onun motorculukla değilde insanlıkla alakası var
-
01 Ağustos 2018, 10:23
Yolda kalmak ne denektir ancak yolda kalan bilir,motosiklet sürücüleri daha duyarlı ve tuhaf bir ruha sahiptir,birbirlerine selam verir eski bir arkadaşmış gibi hemen kaynaşır sohbete başlar. Birbirlerinde başkalarına da yardım eder. Bu duyarlılık çok az grupta böyledir. Motorcu ruhu olmayan bir insanı neye bindirirsen bindir nereye götürürsen götür hemen belli olur. Her motosikletliyi o yüzden biz motorcu diye görmüyoruz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)