Anket: Kaza yaptın mı?
- Katılımcı sayısı
- 105. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
Ben hiç kaza yapmadım diyen yok mu?
Reklamlar
-
31 Temmuz 2018, 19:56
SEPETLI MOTORLAR VAR YA
bi gun onu kullanirken asiri surat yaptim. Sonra viraja geldim saga dogru donerken aha sepeti kalkiyor dedim ve viraji alamadim
DEREYE UCTUM.
GORENLER ANLATIO
motosiklet son taklayi atmasaydi direk olarak ustune dusuyordu dediler.
Ayaga kalktigimda motosiklet ters sekilde yanimdaydi.
SONUC
KOPRUCUK KEMIGI KIRILDI
KAFAYA 4 DIKIS ATILDI
3 AY KOLUMUN AGIRISINDAN NELER CEKTIM NELER.
Reklamlar
-
31 Temmuz 2018, 21:12
Kamyon şoförüyüm. Allah'a şükür motorda kazam yok. Arabaylada sağlayan birine bilerek vurdum oda kaza sayılmaz.
-
31 Temmuz 2018, 21:29
Üç binde klasik ikarus, mahalle arası, otobus guzegahi da olan işlek bir yolda commuterin dördüncü vitesinde yardırıyorum nereye yetişeceksem, bile bile ticari ve kaldırım arasına bir metreye daldım koy gitsin deyip sağlamaya, -kafamda birisi var-sonuç malum.Ayni anda soldan ticari araç taciz ediyor kornayla sonrasinda bana yakın olan araç mi kırdı ben mi gidonu kırdım araca bilmiyorum frenle karışık kapı tampon girdim kask bot korumasız montla, bot olmasaydı ayak kırılmıştı motordan kurulurken peg ve asfalt altında kaldı, bi kaç takla..dizde doku kaybı, iki gun hastane ve bir iki hafta müthiş ağrılarla kıvranıp kırıksız atlattım şukur.
Dortbinbeşyuzde bi kez arka lastiği yağmurda kitleyip saldım gitti motoru trafikte, ıslakta popo üstü üçbeş metre sürüklendim,dibimde araç yoktu.-kafamda birisi var- .
Son ve uçuncu; beşbin besyüz deyim, ışıklarda sola dönüş var,en solda yeşili bekliyorum yandı gazladim, en sağdan biri sola girmek üzere atladı önu kitleyip yatirdim debriyaja falan basarken yavaşlamadı mecbur yatırdım tam ekipmanla..
Hepsinde hata benimdi,motosiklette yol ve ben varım şu sıra,epey motor ve yirmibeşbin oldu galiba,başkalarının hatalarından ders almaya çalışıyorum başlıkta.
Kilpayi atlattigim oluyor yine de, sürerken fazla kaşınmamak lazım, bitene kadar yorulmadan periyodik de mola..Kazasız belasız sürüşler hepimize.
-
31 Temmuz 2018, 21:53
Motosiklet sürücülerini adam yerine koyan yokki, nasıl olsa aradan geçer yol vermeyim dur bi şunu sıkıştırayım, yol benim hakkım benim aracım daha büyük kenardan gitsin dedikleri için biz motosiklet sürücüleri 10 kere dikkat etmek zorundayız. Ne kadar etsekte yine kaza yapıyoruz başkası yüzünden maalesef.
-
31 Temmuz 2018, 22:02
MOTORDAN DÜŞMEDİM,ALLAH KORUSUN.
ama velakin kaza geçmişim biraz kabarık.
-
31 Temmuz 2018, 22:45
Dün milas-muğla arası yol gidiyorum saat 21:00 gibi yol iyice virajlandı babalarının tuvalet taşından peydahladığı insansılar uzunları yakarak geliyorlar adama selektör yapıyorsun tık yok düz yolda tamam da a be ...... virajlarda bari uzunu kapat. Uzuna ihtiyacı yok sırf hava olsun diye bizi öldürecek beyin yoksunları ha birde araç sürücüleri değil sadece motor sürücüleride aynı zannedersin motorun farıyla B52 indirecek yola
-
31 Temmuz 2018, 23:27
Benim 500 km yi sayarsak bende kaza geçirmedim şu ana kadar. Motor 100 e kadar ancak çıktığı ve cruiser tip olduğu için fazla ekşın yapamıyorum trafikte ama yanlardan usulca geçince sıkıntı olmuyor. Yol verme niyeti olmayan arkadaşa da anında korna yerine ara gaz veriyorum(egzoz açık 5 6 bin devirde güçlü bir sesi var) daha sonra %99 u yolu bana veriyor. Vermeyenler de kaypak zaten.
Ben şahsen çok temkinli sürüyorum(şimdi bunu buraya yazdık diye 3 vakte kalmaz kaza yaparım kesin). Araç soförü de olduğum için araçların nasıl bir hareket yapacağını az çok tahmin ediyorum ona göre güvenli modda gidiyorum.
Kazaya itafen : Biliyorum bir gün ciddi bir şekilde tanışacağız.
-
31 Temmuz 2018, 23:55
snappy x adlı üyeden alıntı
MOTORDAN DÜŞMEDİM,ALLAH KORUSUN.
ama velakin kaza geçmişim biraz kabarık.
kaza sonucunda tavuklu pilav var mıydı?
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
01 Ağustos 2018, 00:09
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
kaza sonucunda tavuklu pilav var mıydı?
kanıtları itina ile yok ettim hocam
-
01 Ağustos 2018, 00:43
valla ben hiç kaza yapmadım ama tabiki acemilik aşamasında virajda fazla gaz açma suretiyle scooterimi soluma yatırdım ışıklardan kalkarken.hiç beklemiyordum ve ne olduğunu dahi anlayamadım o kadar kısa sürede ve ani gerçekleşti.eşofman vardı altımda yırtıldı kafamda kask yoktu kısa mesafe gidiceğimden dolayı takmamıştım klasik kaza sebebi.ilk ve tek kazamda bu oldu 1000km tecrübede iken yaptım.en büyük kazam umarım bu olur hayatımda.ben kaza olarak 2 araçlı vakaları hep aklıma getiriyorum nedense.
-
01 Ağustos 2018, 03:36
Daha motora ilk kez oturdugumun belki 2. Dakikasinda yere devirdim motoru. arkaya bakmaya calisirken dengeyi kaybettim.
Kaza yapmis yapmamis ne onemi var ki? Allah korusun ölüm, sakatlik tek bir kazaya bakar. Adam 10 kere kaza yapmis kurtulmustur. Sen bir tane kaza yaparsin ama kurtulamazsin.
-
01 Ağustos 2018, 03:54
Sayılır mı bilmem ama, elektrikli skuter'le dar bir sokakta U dönüşü yapmaya çalışırken çuval gibi düştüm yere. Malum alet ufak bacaklar uzun gidon dizime takıldı dönemedim düştüm, etrafta ne kadar çoluk çocuk yaşlı teyze varsa hepsi güldüler bana. Onun haricinde kazam yok çok şükür.
-
01 Ağustos 2018, 08:48
"Kaza yapmamış motorcu yoktur, henüz kaza yapmamış motorcu vardır." tezini çürüttük mü?
Allah hiçbirimize göstermesin.
-
01 Ağustos 2018, 09:06
Ben de 10 senedir motor kullanıyorum, kariyerimde regal raptor 150, 250 daytona ve nc750x ler var, olduğum yerde yan yatma haricinde çok şükür hiç kazam, yaralanmam yok. Tehlike geçirmedim mi, çok geçirdim ama işin sırrı trafiği doğru okuyup ona göre önlem alabilmekte. Daha ciddilerini de yaşamış olmakla birlikte şekil 1-a'daki örneği aşağıda izleyebilirsiniz
-
01 Ağustos 2018, 09:11
bir arabaya sol ön kapıdan vurup 30 metre sürüklenmişliğim var.
-
01 Ağustos 2018, 10:48
levend84 adlı üyeden alıntı
60.000 küsür Km dir motosiklet kullaniyorum.bunun 5 katı kadar´da otomobil tecrübem var.
Haritayi açalim,doğu anadolunun 5-6 şehri hariç gitmedigim yer kalmadi.
Kisaca örnek vereyim,gidon topuzum bir kez olsun asfalta değmedi.ayni şekilde otomobilimle´de gram kaza yapmadim,bir kez olsun ceza yemedim.
Rabbim kimseye Kaza bela vermesin.
Tekerimiz düz bassın.
Maşallah. Nazar değmesin.
-
01 Ağustos 2018, 10:54
2 - 3 ayda bir motoru sağa sola devirme ritüelim var.🤕
-
01 Ağustos 2018, 11:22
1-) Ani gaz verip cami duvarina girdim.
2-) Kısın buz tutan köprü altında kaza yaptim bisey olmadi.
3-)Aniden caddeye cıkan ekmek arabasına vurdum biraz bilegim agrıdı.
4-)kar yağarken kaydırıp dusurdum.
5-)Hatali u donusu yapan araca çarptım, 11 metre uçtum ayak bilegim incildi morluklar vardı,motor 60 m ilerdeydi.
100.000 km den fazla yaptigim yolda kazalar bu kadar sonuncusu haric ciddi bir kazam yok
-
01 Ağustos 2018, 11:28
Motorla 9 sene de 2 kaza . Bacak ve kaburga da 3 kırık .
Arabayla 1 kaza kırık çıkık sadece tampon ve far da vardı .
-
01 Ağustos 2018, 11:35
mavzer-i adlı üyeden alıntı
motoru aldığım ilk ay bakışı kaçırıp virajda çok komik kaza yaptım. 3 metre havaya zıpladım yere çakıldım. korumalar vardı da bana bişey olmadı.
motor da sağ grenaj çizildi sağ sinyal kırıldı sağ elcik koruması kırıldı
hafif eğimli yolda bitane arabaya çarptım. lastikler eski olduğu için frene asıldım ama lastik kaydı tampona çarptım. ikimizede bişey olmadı. tamponda lastik izi çıktı sadece.
ıslak yolda mercedese arkadan bindirdim. adam hasar kaydı olmasın diye bastı gitti.
kırmızı ışıktan kaçayım derken arabanın bitanesi bana yandan vurdu artçının ayağını koyduğu kısma. motor yarım metre yana kaydı ama düşürmedi.
aklıma başka gelmiyo.
VS.
mavzer-i adlı üyeden alıntı
motoru alalı 1 sene oldu. hala hayattayım.
yihuuuu kaza bile yapmadım...
gerek motoru cadde de sınırlarında kullandım
gerek otobanda skuter gibi kullandım
gerek hiç kullanmadım
gerek viraj çıkışlarında yanlaya yanlaya kullandım
gerek sıkışık trafikte arabaların arasından kaydıra kaydıra kullandım
gerek polisten kaçtım ve beni yakalayamadı(gerçek)
gerek ön kaldırmaya çalıştım ama kalkmadı (ama yokuş aşağı hafif gaz verirken ön kaldırıyor anlamadım valla)
ey beni ezenler ölürsün diyenler. tecrübesiz cahil diyenler. kendini duvarda bulursun diyenler nerdeler.
bakın ben hala buradayım
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post4364104
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)