Rx3 evo'ya 19bin tl verilir mi?
-
Herkese merhaba arkadaşlar. 20bine yakın bir bütçem var. İşe gidip gelmelik arada'da dolaşmak için bir motosiklet arıyorum. Mondialin Rx3 evo modeli çok dikkatimi çekti motorun dış görünüşü çok güzel ayrıca 250cc ağırlıktan dolayı çok fazla zorlanacağını düşünmüyorum. fakat fiyat olarak biraz pahalı geldi. Sıfır bir evo şuanda 18.900 tl. 1.89 boyunda 135 kilo birisiyim sizce bu motora bu kadar para vermek mantıklı mı?
Reklamlar
-
Üstüne koy ybr al. (Klişe diye yazdım.)
20 bin liram olsa almam.
Gider kredi çeker sıfır Suzuki bakarım
Veya 3-5 daha koyar ikinci el suzuki bakarım.
Yani gider hep japon bakarım.
https://www.sahibinden.com/motosikle...250/sahibinden
-
20bin limit derken hazırda 5bin var üzerine kredi çekeceğim zaten (: Hocam suzukiler güzelde V-Strom 250ye 30bin verip ileride satarken sıkıntı yaşamayalım cok fazla ilan göremedim :D
-
Her iki motoruda yakından inceledim. Suzuki vstrom 250 yi test ettim sadece. Parça kalitesi olarak rx3 dogal olarak geride kalıyor. Uzun vadede nasıl olur bilmem. 1.85 boy 90 küsür kiloyum. Oturuş pozisyonu olarak rx3 daha iyi. Vstrom biraz daha ileriye oturuyorsun. V stromda Artçi selesi sizi dürtüyor dik bir oturuş pozisyonuna mecbur kalıyorsunuz. Aldıktan sonra seleyi yaptırmak zorunda kalabilirsiniz!Rx3 ün tek artısı bu seneki kasaya Abs koymaları çok iyi olmuş. Vstromda da Abs var test ettim hoşuma gitti. Her iki motoru yakından inceleyin derim. Oturuş pozisyonuna, parça kalitesine bir bakın. Kullanıcılarına sorun derim.
-
Hocam şeklini bende çok seviyorum. Çok karizmatik motor. Ama bir süre sonra sizinde gözünüz alışacak. geriye performansı ve kalitesi kalacak. O yüzden geçici hevesle şekline o parayı vermem ben şahsen. Tarzınıza göre başka kaliteli marka modellere bakabilirsiniz. Ben scootercuyum. 2016 xmax alırdım. Enduro olarak istiyorsanız. Zannedersem Suzuki nin 250 lilik modeli dışında başka alternatif yok. Ama işe git gel için de enduroya gerek yok zaten. Yine de siz bilirsiniz.
-
》》》》 HONDA CRF 250 RALLY 《《》
BENCE O FIYATLARA EN MANTIKLISI
Ulkenin yollarini hesaba kat
Hondanin malzeme kalitesini gozardi etme
Mondialde giderken videler gevsiyormus dusuyormus
Ha bide mondialin o kotu lastiklerini dgstrmen gerekecek
-
Kavuklu adlı üyeden alıntı
Gavuklu gardaş,bu mevzu ile alakali açtiğın konu vardi,belki arkadaşa yardimci olabilir
-
inazuma al arkana bakma derim
-
ölümle tehdit etseler bile yinede o parayı mondiale yatırmam
-
30 Temmuz 2018, 21:02
Biraz daha bekleyebilirsin 2019 için Tr ye gelecek birçok enduro modeli var.
Benelli TRK251
Lifan KPT200
Sym Trazer 200 gibi
Beklemem diyorsan Crf250
-
30 Temmuz 2018, 21:09
-
30 Temmuz 2018, 21:19
hokahey adlı üyeden alıntı
Kesinlikle
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:17 ----------
Kavuklu adlı üyeden alıntı
Aynen lastiklerinin çok kötü olduğunu okumuştum. +1000tl lastik masrafı var. Extradan aksesuar fln derken 22bine gelecek motor..
-
30 Temmuz 2018, 21:44
Sadistic adlı üyeden alıntı
Biraz daha bekleyebilirsin 2019 için Tr ye gelecek birçok enduro modeli var.
Benelli TRK251
Lifan KPT200
Sym Trazer 200 gibi
Beklemem diyorsan Crf250
Trk251 gelmeyecekmiş bayiye sordum. Gelirse ilk ben alırım
-
30 Temmuz 2018, 22:08
o suzuki diyen arkadaşlar o paralar küçük cc motora verilmez
o paraya 650 cc ne motorlar var
-
30 Temmuz 2018, 22:15
Ogretmen adlı üyeden alıntı
Hocam şeklini bende çok seviyorum. Çok karizmatik motor. Ama bir süre sonra sizinde gözünüz alışacak. geriye performansı ve kalitesi kalacak. O yüzden geçici hevesle şekline o parayı vermem ben şahsen. Tarzınıza göre başka kaliteli marka modellere bakabilirsiniz. Ben scootercuyum. 2016 xmax alırdım. Enduro olarak istiyorsanız. Zannedersem Suzuki nin 250 lilik modeli dışında başka alternatif yok. Ama işe git gel için de enduroya gerek yok zaten. Yine de siz bilirsiniz.
Aslında Cruiser tarzı bir motor istiyorum fakat boy 1.90 olduğu için çevremdeki kimse önermiyor. Sizce çok kötümü durur? Yani 1.90 boyunda ki 135 kilo insana örneğin Falcon freedom 250 veya superlight 200 gibi bir motor önerir misiniz?
-
30 Temmuz 2018, 22:45
Ichigo adlı üyeden alıntı
Aslında Cruiser tarzı bir motor istiyorum fakat boy 1.90 olduğu için çevremdeki kimse önermiyor. Sizce çok kötümü durur? Yani 1.90 boyunda ki 135 kilo insana örneğin Falcon freedom 250 veya superlight 200 gibi bir motor önerir misiniz?
135 kilo mu? n'aptın yiğen sen yav. danayı bütün mü yedin?
kaynakları kurutmuşsun terbiyesizim.
-
30 Temmuz 2018, 22:57
10000 TL fark ver suzuki al yorumlarına anlam vermek mümkün değil. Sanki çerez parası mübarek. Adamın o kadar bütçesi var demek ki. Ne diye kredi çeksin ki. Bence gayet de güzel bir motor. Kilosuna da uygun.
-
31 Temmuz 2018, 00:42
hokahey adlı üyeden alıntı
135 kilo mu? n'aptın yiğen sen yav. danayı bütün mü yedin?
kaynakları kurutmuşsun terbiyesizim.
Sorma kardeşim sigarayı bırakmanın zararları 😂
-
31 Temmuz 2018, 01:16
Sırf abs var diye 2018 modele o kadar para verilmez, 5 bin km altında bir sürü 2016 evo var. 11-12 bin liraya mis gibi de alınır, kalan parayla da aksesuar doldurulur. Kullanıcı olarak tavsiye ederim.
-
31 Temmuz 2018, 03:23
madem cruiser istiyorsun daelim daystar veya hyosung gv250 al derim o paraya
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)