Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yamaha MT - 07 Senet İle Alım

REKLAM ALANI

Motosikleti
    PCX,Pulsar,MT-25,MT-07
    Alıntı splender adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir deli kuyuya taş atıyor, kırk tane akıllı çıkaracam diye uğraşıyor.

Yahu ne hali varsa görsün. Böyle abuk subuk soru mu olur?
    Git bayiiye sor kardeşim burada insanlar senetle alınır dese ne yapıcan? Başka bir başlıkta senetle motor satan bayiiler hangileridir diye konu mu açıcan?
    Sonrasında bunların sonu gelmez.

Armut piş ağzıma düş yeri değil burası.
    ya ne boş adamsın be kardeşim ya. Burada insanlara illa da cevap ver mi diyoruz. Belki imkanı olan yada bildiği bayi vardır yardımcı olur hayırdır yani seni geren ne ? İnsan gibi soru soruyoruz illa istediğin gibi mi bi soru sormam lazım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    splender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF R25
    Alıntı chaqalqarlos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya ne boş adamsın be kardeşim ya. Burada insanlara illa da cevap ver mi diyoruz. Belki imkanı olan yada bildiği bayi vardır yardımcı olur hayırdır yani seni geren ne ? İnsan gibi soru soruyoruz illa istediğin gibi mi bi soru sormam lazım
    Benim istediğim gibi soru sormanı beklemiyorum. Forum kurallarına aykırı, her aklına geldiğini araştırmadan gerekli yerlere sormadan önce burada bilgi kirliliği oluşturmamanı bekliyorum. Ama boş adamsın herhalde sende benim gibi ne yapacağını bilmiyorsun.

Motosikleti
    PCX,Pulsar,MT-25,MT-07
    Alıntı splender adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim istediğim gibi soru sormanı beklemiyorum. Forum kurallarına aykırı, her aklına geldiğini araştırmadan gerekli yerlere sormadan önce burada bilgi kirliliği oluşturmamanı bekliyorum. Ama boş adamsın herhalde sende benim gibi ne yapacağını bilmiyorsun.
    aramadığımı nereden biliyorsun ? Her bayi aynı şeyleri söylese zaten konu açmayacağım. Kaldı ki forum kurallarına aykırı bir konu açtığımı düşünmüyorum. He girersin konu hoşuna gitmez çıkarsın cevap verme zorunluluğu kimseye kılmıyoruz. Ama deli kuyuya taş attı falan demen forum kurallarına uyuyorsa baska bısey demıyorum

splender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF R25
    Alıntı chaqalqarlos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aramadığımı nereden biliyorsun ? Her bayi aynı şeyleri söylese zaten konu açmayacağım. Kaldı ki forum kurallarına aykırı bir konu açtığımı düşünmüyorum. He girersin konu hoşuna gitmez çıkarsın cevap verme zorunluluğu kimseye kılmıyoruz. Ama deli kuyuya taş attı falan demen forum kurallarına uyuyorsa baska bısey demıyorum
    O bir atasözü, sıkça kullanılan. Aykırı mı sence?

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)