Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Hangisi daha mantıklı ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    ......
    Alıntı Ekarademir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O çift Asya turunuda bitirdi sayılır. Takip ediyorum Tiflistelerdi. Ülkeye dönüyorlar.
    Vay be ne Ybr´miş arkadaş ölümsüz makina..muhendisler resmen amme hizmeti için üretmis o makinayi..

Bu arada tura çikan suruculeride özguveninden dolayi tebrik etmek lazim.

Dün 3 arkadaş,kuba black cat150 ,mondial xtreme150,bende Crypton araziye vurduk abartisiz çilgin yollar ve cukurlara girdim aha dedim arka çatal kopacak ulen ne saglam namussuz makina,kubanin arka fren merkezinden garip sesler gelmeye başladi.neyse motoru garaja koyarken detayli inceledim sagini solunu ama tık yok,katır gibi motor,km 62.000de hala saat gibi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

honda cb125f e bütçe yetişiyor mu ? gerçi 9 bine her türlü bulursun ben honda cb125f diyorum 125 cc klasmanında nokta bitti

Motosikleti
    Artık Yok...
    bu tur işini abartmaya gerek yok uzağa gitmeyin burda konusuda vardır 125cc lik mondial scooter ile rahmetli ümmet pertikan abimiz vardı defalarca türkiye turu attı o 125cc lik mondial ile..

ben küçükken yazları akdeniz egede otellerde çalışırdım bir sürü çift bilirim bisikletlerle dünya turuna çıkmış bir düzergahlarıda türkiye yapmışlar ufak 100cc lik 150cc lik motorlarla ufacık bebekleride sırtlarında dünya turuna çıkmış çiftler.. hatta bir italyan çift vardı jawa gibi çok eski bir motorla dünya turuna çıkmışlardı baya sohbet etmişdik öyel varlıklı zengin tiplerde değildi bavulları bile o zamana göre millattan kalma gibiydi eskiydi...

5 bın tlye ybr125 tabiğikide daha mantıklı

Ekarademir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 640 Adventure
    Alıntı logaritma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu tur işini abartmaya gerek yok uzağa gitmeyin burda konusuda vardır 125cc lik mondial scooter ile rahmetli ümmet pertikan abimiz vardı defalarca türkiye turu attı o 125cc lik mondial ile..

ben küçükken yazları akdeniz egede otellerde çalışırdım bir sürü çift bilirim bisikletlerle dünya turuna çıkmış bir düzergahlarıda türkiye yapmışlar ufak 100cc lik 150cc lik motorlarla ufacık bebekleride sırtlarında dünya turuna çıkmış çiftler.. hatta bir italyan çift vardı jawa gibi çok eski bir motorla dünya turuna çıkmışlardı baya sohbet etmişdik öyel varlıklı zengin tiplerde değildi bavulları bile o zamana göre millattan kalma gibiydi eskiydi...
    Öylesi daha zevkli. Arkadaşımla bende 125 ve 200 cc varken çok keyif alıyorduk turdan. Şimdi onda cbf600 bende ktm 640 o eski tad yok.

Motosikleti
    Artık Yok...
    Alıntı Ekarademir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öylesi daha zevkli. Arkadaşımla bende 125 ve 200 cc varken çok keyif alıyorduk turdan. Şimdi onda cbf600 bende ktm 640 o eski tad yok.
    oda çok tuhaf bir dilemma tuhafdır ama 25 yıla yakın motor hayatımda onlarca motorum oldu çok uzun yolum oldu. benimde çoğu zaman aklımda kalan yeredenler düşük hacimlilerle yaptığım geziler seyahatlar.. yıl 2000 miydi neydi virago 250 ile izmirden istanbula gelmişdim hiç unutmam o geziyi.. birde vespa sprint ile gençlik yıllarında çadırlar pedler falan evlere şenlik bir turumuz vardı ..

Ekarademir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 640 Adventure
    Yavaş giderken çevreyi izlemeye yolda oluşun keyfini çıkarmaya başlıyoruz. Bence bununla alakası var. Hızlıyken çok dikkatli olup başka şeye bakacak durum olmuyor.

LostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Star Fire 48
    Suzuki van van baktın mı bence bir bakmalısın.Nefistir. Van van hakkındaki foruma bakmanıda öneririm.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)