Ortalama 13 14 bin tl param var arkadaşlar. Tur camı çanta takıp haftasonu ıstanbuldan kacmak istiyom bu motorlardan hangisini onerirsiniz.
Ortalama 13 14 bin tl param var arkadaşlar. Tur camı çanta takıp haftasonu ıstanbuldan kacmak istiyom bu motorlardan hangisini onerirsiniz.
Arkanda artçi olmayacaksa,
Sym wolf250 iyidir,inazumanin tek silindirli gardaşidir.
Az yakar,iyi kaçar,2012-2014 9-10bine duzgun 2.el bulursun kalan para ile yakit ve işletme giderlerini karşilar sezonda bol bol gezersin.
Bu öneriyide sana en yakin arkadaşin vermez.
Tnt250 ağır ve fazla yakıyor
tnt 250 sesi güzeldir kalıbı büyüktür 600 lük gibi gözükür ama ağırdır yakması fazladır.
cbr250r apaçi motoruna döndü artık. herkesin bilinç altında o motor kötü gözükmeye başlamıştır.
inazuma iyidir aile arabası gibidir güzeldir.
Yeni başlayacaksan inazuma, tnt250 ağır gelir.
İnazuma ve tnt250 uzun yolda cbr'dan daha çok memnun eder. İnazuma tnt250'den biraz daha konforlu. Tnt250 ise daha performanslı. Yakıt konusunda ikiside hemen hemen aynı tek silindirli rakiplerinden biraz daha fazla yakıyorlar.
Uzun yolda 100km de 3-3.5 arasına kadar düşebiliyor. Ortalama 1 depo ile 400km yol kat edebilirsin.
Inazuma
10 karakter
inazuma birinci sırada gelir cbr250 arkadaş demiş apaçi motoru oldu iyicene bu doğru ama memlekette herzaman apaçi motoru denilen tarzda motorlar en çok prim yapan ikinci eli kuvvetli motorlar oluyor cbr da öyle koy satılığa 3 gün beklemessin.. tnt yi listeme bile koymam..
anlamadığım çantamı alıp kaçmak istiyorum diyorsun belliki sıkılmış bunalmış yolun gelmiş niye bu tip motorlara bakıyorsunki yorar uzunyolda cbr da tnt de inazuma f modeli ise iyi tercih derim ama sen sanırım naked lerine bakıyorsun. hele birde yükün ve artçın varsa cbr ve tnt girme imkanın varsa inazuma f al geç derim..
İki kişi binilecekse, Inazuma. Uygun yedek parça, servis, yakıt tüketimi ve tek kişi binilecekse Cbr 250.
Bir Inazuma kullanıcısı olarak paylaşayım dedim. Tnt 250 hakkında bir tecrübem yok, kurumsal servis açısından sıkıntı çekebilirsiniz.
inazuma'nın diğer ikisiyle ne rahatlık, ne sürüş pozisyonu, ne dayanıklılık ne görünüş alakası yok. bütün konularda 1 gömlek üstün. bazı noktalarda 2 gömlek. ayrıntıya girmedim.
İnazuma düşünürseniz ben motosikletimi satıyorum. 2015 f model. Siyah. 19.000km'de. Çantası hazır. Ön cama gerek yok (tercih meselesi).
İlgilenirseniz 0532 645 25 97. İST./ŞİŞLİ
Şehir dışına gidicem yük (çadır yiyecek vs ) bağlıyacağım diyorsan benim fikrim İnazumadan yana olur TNT ve CBR pek uygun değil ...
https://www.youtube.com/watch?v=T0jbH_Vu_eA&t=1s
Hocam yapılıyor ama cbr özellikle iki kişi çok yoruyor, halen kullanıyorum ve inazuma istiyorum ama borca girmekte istemiyorum.
Bu sene iki kere kamp yaptım, yapılmaz demiyorum ama biraz zahmetli oluyor.
Heybe çantalarım var biraz dikkat istiyor cbr da kullanırken, inazuma olsa takarsın demiri kafa rahat yol alırsın mesela.
İmkan varsa inazuma derim yoksa cbr, tnt bilgim yok.
Kazasız sürüşler.
super sport makine ile cruising yapmak tamamen sağlığa zarar bir işdir yapılmaz diye bir şey yok yapılır tabiki ama gençkken hissetmesinizde onların acısı orta yaşlarda patır patır fıtık böbrek hastalıkları dizlerde kalıcı romatizma ve idrar yolu sorunları olarak size geri döner..
fabrikalar boşuna her duruma olaya şekile uygun makine üretmiyor. touring var endurosu var cruserı var cross var otomatiği var manueli var.. yoksa 125 cc lik cross makine ile bile tura geziye çıkarsınız böbrekde taş varsa temizlenirde..
cbr250 ve supersport....3 seçenekten tur için en uygunu Suzuki.
The Power of The Dreams.
Ben sürüş ve oturuş pozisyonu için dedim super sport yoksa bende biliyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)