Yakin zamanda a2 ehliyet almış daha önce b veya başka bir sınıf ehliyet sahibi olmayan biri olarak şunları söyleyeyim.
Sınav zor filan diye kesinlikle düşünmeyin bir kere sınav gerçekten çok kolay, Benim motora dair hiçbir deneyimim yoktu 1 ay scooter kullanmıştım öyle günde 15-20 dakika sokak aralarında.
a2 ve a sınıf ehliyet sınavı aynı benim sınava girdiğim gün a sınıfı ehliyet alanlarda vardı aynı parkuru tamamladılar sadece daha büyük cc motorla girdiler sınava o kadar.
Önemli olan sizin sürüş derslerine katılmanız sürücü kursundan alma hakkınız olan tüm derslere girin mutlaka girin bu sizin için önemli. Yoksa sınavda size geçmeniz gereken parkuru geçmek için 3-4 saat motor kullanmanız bile yeterli olabilir.
a ehliyet almanızı öneririm ben a2 alırken yok ya daha büyük cc motor zaten almayacağım yakın zamanda ne gerek var ben scooter süreceğim diye düşünürken şimdi sırf cc kısıtlaması yüzünden istesemde bazı motorları kullanamayacağım için pişmanım
sonradan tekrar sınava girmek para vermek o kadar zaman harcamak bu işlere gerçekten yersiz.