Motosikleti parlatmak için karışım önerisi
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhabalar, ben motosiklet için gerek yıkadıktan sonra parlaması, gerek boyayı biraz daha gösterişli kılmak için, gerekte hafif tozlu oldugunda ustune sıkıp silebilecegim bir karışım arıyorum, elimde gaz yagım var, sizin kullandıgınız kendi yaptıgınız, cam sil şişesine koyup uygulayacagım bir karışım öneriniz var mıdır?
Şimiden öneriler için teşekkurler.
Reklamlar
-
gazyagi ile silinir sonra camsil ve ustune hizli cila
-
Motul e1 tarzinda susuz temizleyiciler veya bimden highgenic adinda olan temizleyiciler iyi is cikartiyor.
-
temiz motor her zaman parlar arkadaşlar,gaz yağı biraz toz çeker ama boyayı besler.ben motorlarımda kullanıyordum ama mavi silikon sprey var onunla biraz beze sıkıyorum motoru güzel parlatıyor tavsiye ederim.
-
snappy x adlı üyeden alıntı
temiz motor her zaman parlar arkadaşlar,gaz yağı biraz toz çeker ama boyayı besler.ben motorlarımda kullanıyordum ama mavi silikon sprey var onunla biraz beze sıkıyorum motoru güzel parlatıyor tavsiye ederim.
Mavi silikon sprey dediğiniz şey nedir? Cam sil değil dimi
-
sonax sın kırmızı cilası ver bende. motoru şeker gibi parlatıyor.
-
motulün cilası var çok güzel kullanıyorum memnunum, pişman değilim, şimdi olsa tekrar alır kullanırım. saygılar.
-
CagrioneTR adlı üyeden alıntı
Mavi silikon sprey dediğiniz şey nedir? Cam sil değil dimi
hayır,bimlerde satılıyor reklam olmasın birçok markanın bu ürünü var
-
Alttaki ürünü kullabilirsin. Konsantre olduğu için 1 cam sil şişesine 1 kaşık atsan yeter. 10 yıl gidecek bir ürün.
https://www.detailbox.com.tr/gyeon-bathe-plus-400ml
-
30 Temmuz 2018, 15:31
snappy x adlı üyeden alıntı
hayır,bimlerde satılıyor reklam olmasın birçok markanın bu ürünü var
Ben bulamadım bana özelden yollar mısınız? Rica etsem.
-
30 Temmuz 2018, 15:56
Aradığın şey ciladır. Boyaya özel kaliteli bir cil alırsan iş görür. örn; turtle wax
-
30 Temmuz 2018, 15:57
CagrioneTR adlı üyeden alıntı
Ben bulamadım bana özelden yollar mısınız? Rica etsem.
özele gerek yok hocam,yazayım herkess görsün
https://www.google.com.tr/search?biw....0.n2bXfRzAG5E
-
30 Temmuz 2018, 15:57
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
Aradığın şey ciladır. Boyaya özel kaliteli bir cil alırsan iş görür. örn; turtle wax
kesinlikle. mesela benim motor kırmızı ona kırmızı cila aldım videodaki gibi oldu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)