bir belgesel icin kadin cg yariscilari araniyor (mersin, tarsus, adana)
Reklamlar
-
merhaba, ben istanbul'lu bir yonetmenim. internette yaptigim uzun arastirmalar sonucu cg yarislarina katilan hic bir kadin yarisci bulamadim.
gercek hayatta olmadigi icin mi bu yoksa online gozukmedikleri icin mi, pek anlamadim. sonunda buraya kaydolup sizlere danismaya karar verdim. lutfen konuyu biraz aydinlatabilirseniz (sadece erkeklerin yaptigi bir olay midir bu?) ve eger cg modifiye yarislarina katilan, ya da en azindan modifiye ile ilgilenen kadin tanidigi olan var ise onermelerini rica ederim, simdiden cok tesekkur ederim, iyi aksamlar
Reklamlar
-
:/ cg belgeseli yapıldı zaten
-
kadin cg yapanlarla yapilmadi
-
O tip ortamlarda kadın bulabileceğinizi sanmıyorum. İlgili olanlarda kendi hallerinde takılıyorlardır.
-
Bulamassın.Gecenin bir yarısı hiçbir kadın gidipte otobanda yarışmaz.Bahsettiğin illerde bu mümkün değil.Ben adanalıyım.Sakat yerler orası.Git farklı bir belgesel çek.Mesela o gaz kolu motorculara neden batar gibi.İyide reyting çıkarır.Şayet kadın cg yarışcısı bulursan onun reytingi kat ve kat olur orası ayrı mevzu.
140journos tarzları güzel.Motor üzerine olan videolarını izledim.Çokda beğendim.Kesitleri,introları çok güzeldi.Adamlarda müthiş yetenek var ama enerjilerini siyasete harcayıp heba ediyorlar.Siyaset iki ucu boklu değnek otarafa hiç bulaşmamak lazım.
-
ducati kullanan fakirler diye belgesel çekersen ben gelirim.
-
Öyle bir ortamda kadın cg ci olsa, üzülerek söylüyorum ki şimdiye kadar kötü haberini alırdık
-
Trol filinin.çekimi trolüm ,trolsün ,trol trolüz ,trolsünüz ,troller .
-
Magazin ne zamandan beri belgesel oldu?
-
28 Temmuz 2018, 16:14
emremm adlı üyeden alıntı
Magazin ne zamandan beri belgesel oldu?
Kadın cg yarışçılarının hangi mekandan ayrıldıklarını mı sormuş arkadaş?
-
28 Temmuz 2018, 17:03
Varsa da ben ona kadın demem
-
28 Temmuz 2018, 18:14
Görüntü gözümün önüne geldi. Superman gibi yatmış ayaklar arkada iğrenç bir görüntü.
-
28 Temmuz 2018, 20:31
ehliyet kurslarına git, sınav zamanı özellikle kadınlara cg sürdürüyorlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)