Lastik değişiminden sonra oluşan arıza.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Geçmiş olsun aga.
Km reduktörunun yatagini bozmus,kanali merkezlemeden teker gobegini haldir haldir sıkmış,oda centigi ezmiş .keski ile törpule ve icine gres bas tekrar tak.çentikli kanala dikkat et.
-
Hayatinizdan harcadığınız zamana Yazık gerçekten
-
Geçmiş olsun, siz lastikçi de tam s.k suratmış..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------
tommygun adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun, siz lastikçi de tam s.k suratmış..
"Sizin lastikçi" demek istedim, klavye azizliğinden "siz" demişiz, ayıp olmuş..
-
Ne ustalar gördük biz lastik basınç sensörünü kıranlar vs. lastikçiyiz diye geçiniyorlar
-
Geçmiş olsun. İşin ehlini bulmak da, yaptığı hatayı kabul edeni bulmak da ne zor oldu bu devirde.
-
iman gucuyle sıkmış gavat . gecmıs olsun hocam
-
olur öyle sensörü iptal edin ama nasıl edildiğini bilmiyorum ben, kablo falan kopmadan arıza ışığı veriyormu, kabloya direnç koyuyorlar kandırıyorlar
-
Geçmiş olsun. Gittiğiniz yerin adresini verin ki başkalarının da başına gelmesin.
-
28 Temmuz 2018, 11:49
-
28 Temmuz 2018, 20:30
levend84 adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun aga.
Km reduktörunun yatagini bozmus,kanali merkezlemeden teker gobegini haldir haldir sıkmış,oda centigi ezmiş .keski ile törpule ve icine gres bas tekrar tak.çentikli kanala dikkat et.
tesekkurler, biraz uğraştık ama iflah olmadı parça kovalıyoruz bakalım,biraderin motosikletle idare edeceğim.
huduni adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun. İşin ehlini bulmak da, yaptığı hatayı kabul edeni bulmak da ne zor oldu bu devirde.
tesekkurler, balans yapılması amacıyla götürmüştük yoksa lastik değişimini yapabiliyorduk.şimdi balansı da düzgün yapıldı mı yapılmadı mı şüphelenmedik değil,Allah biliyor artık.
gogozh adlı üyeden alıntı
iman gucuyle sıkmış gavat . gecmıs olsun hocam
tesekkurler,
velizrsln adlı üyeden alıntı
olur öyle sensörü iptal edin ama nasıl edildiğini bilmiyorum ben, kablo falan kopmadan arıza ışığı veriyormu, kabloya direnç koyuyorlar kandırıyorlar
motosiklet viteste hareket ettikten sonra devir bilgisi gelmeyince hata kodu vermeye başlıyor.sensor takılı olmadığında da durum farketmez muhtemelen denemedim gerçi.manyetik bir parçaya benziyor başka çözüm arıyoruz,parça denk gelirse değiştireceğiz.
rebeka adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun. Gittiğiniz yerin adresini verin ki başkalarının da başına gelmesin.
tesekkurler,daha önce konusu geçmişti sanırım mudanya yolunda bp benzinliği geçtikten sonra sağda kalıyor.eski adı rf otomotivmiş ama şuanki ismi neydi dikkat etmedim.hatta balans makinesinde eski firmanın adı bulunuyor.
(ツ) adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun
sağolun,umarım sizlerin başına böyle can sıkıcı durumlar gelmez.parça için de 530 lira fazla geldi bana göre bu kadar olmaz diye düşünüyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)