PTT'lerde HGS kalmamış. Nasıl alacağım?
Reklamlar
-
27 Temmuz 2018, 13:27
Yakında HGS kuyruğu olacak demek ki
Reklamlar
-
27 Temmuz 2018, 13:59
İyide kocaeliye giderken hgs gerekmiyor avrupa yakasından gidiceksen sirkeciden vapura bin 5 tl ye harem e geç arkasından otoyou takip et paralı otoyol değil orası
-
30 Temmuz 2018, 12:42
Benim gibi uzun süre arayanlar olduysa diye, 30 Temmuz 2018 tarihi itibarı ile Sirkeci PTT'sinden almak mümkün.
-
30 Temmuz 2018, 14:15
Öz_Musti adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla şu anda Türkiye'de yeni HGS kartı basılmıyor. 1. sınıf hgs almaya yönlendiriliyor insanlar.
Ben neredeyse 1 aydır 6. sınıf hgs yi tüm Türkiye'de sorduruyorum. Kimsede yok. Hgs aldığını belirten arkadaşlar sı-on 1 ayda ve 6. sınıf olarak mı aldılar hgs yi?
6. sınıf hgs si olan arkadaşlar da kartlarına sahip çıksınlar. İptali halinde yeniden 6. sınıf almak mümkün değil. Ben motoru sattım, içindeki bakiye ile beraber donduruyorlar. Yeni motorumun ruhsatını götürünce de yeni plakaya tanımlıyorlar.
Dondurma islemi icin ozel bir sey yapmak gerekiyor mu ? Donduruyorlar demissiniz de nasil haberleri oluyor ?
-
31 Temmuz 2018, 09:31
Son durum nedir arkadaşlar motoru alalı 10 gün oldu hgs yok bir yere gidemiyorum rahat rahat
Sirkeci de var mıdır?
-
31 Temmuz 2018, 10:04
kulspruta adlı üyeden alıntı
Son durum nedir arkadaşlar motoru alalı 10 gün oldu hgs yok bir yere gidemiyorum rahat rahat
Sirkeci de var mıdır?
30 Temmuz tarihinde Sirkeci PTT den aldım ben,0212 511 38 18 numaralı telefondan teyit edip, sonrasında gidip alabilirsiniz.
-
31 Temmuz 2018, 10:17
Teşekkür ederim hocam hemen arıyorum
-
31 Temmuz 2018, 10:50
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Dondurma islemi icin ozel bir sey yapmak gerekiyor mu ? Donduruyorlar demissiniz de nasil haberleri oluyor ?
Ben kendi işlemimi anlatayım;
Mahmutbey gişelere gittim, motosikleti sattığımı ve hgs nin askıya alınmasını istedim. Tamam donduruyoruz yapılıyor dediler. Eski plakamı söyledim, içindeki bakiye ile beraber donduruldu. Hatta internetten kontrol ettiğimde plakamın yanında freeze yazıyordu. Sonra yeni motorun ruhsatıyla gittim, buna devretmek istiyorum dedim, içindeki bakiyeyle beraber yeni plakamı tanımladılar.
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
-
07 Ağustos 2018, 09:37
Levent ptt de kart olarak mevcut şu an
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)