Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosikletim tekliyor

REKLAM ALANI

100 cc motorum var cup model düz yolda,yokuş yukarı,yokuş aşağı düşük devirde ara sıra tekleme yapsada yüksek devire zaten cıkamıyor teklemekten buji bozuk dediler değiştirdim değistirdigim gün sorunum düzeldi ve eski çekşine döndü aradan 1 gün geçti gene aynı sorun buji yağlamamış çözümü bilen varmıı kalbüratör temizlettim onunla bi alakası yokmuş sıcak soguk fark etmiyor tekliyor titriyor ateşleme bobini arızalı olabilirmi baya eskiydi ama farlar falan yanıyor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    honda cbf 150
    buji kabloları ateşlemeyi çok iyi iletebilmek için yalıtkanlığı çok iyi kablodur.(bunu bi yerde okumuştum.tabiki bu kadar kısa değil.oldukça geniş açıklamalı ama aklımda kaldığı kadarını yazıyorum) zamanla yıpranmalar dış etkenler vs. yalıtkanlığı azalmaktadır.bunun neticesinde de ateşleme eksiklik yaşanmakta ve motor teklemekte öksürmekte, rolantide stop etmeler gibi problemler çıkarmaktadır. sizin bahsettiğiniz sorunuz bu olabilir.

ateşleme bobini ateşliyor yani metale tuttugumda kıvılcım atıyor ama yetersiz gelme gibi bişey olabilirmi acaba

yokmu cevap

Alıntı xburak74 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yokmu cevap
    bi tane fake kız hesabı aç. konu başlığına motosikletim tekliyor. kadınım anlamıyorum yaz. gerisini forum üyelerine bırak. şaka yapmıyorum ciddiyim.

frankestayn1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    Alıntı aLoneman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bi tane fake kız hesabı aç. konu başlığına motosikletim tekliyor. kadınım anlamıyorum yaz. gerisini forum üyelerine bırak. şaka yapmıyorum ciddiyim.
    Evet katılıyorum

gerizekalı soru soruyom sana senin verdigin cevaba bak kendini iyi tanıman güzel

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler