Motorum ilk askesuarını aldım. Çok mutluyum :=)
Reklamlar
-
https://urun.gittigidiyor.com/spor-o...rvid=104707048
Bu kamerayı aldım. Yarın elimde olur. Kullanan var mı acaba bunu? Her aldığım yeni şeyi burada paylaşacağım. En son da kaskı alıp motoru almayı planlıyorum. Ehliyet 9 eylüle kaldı onu da alınca söz koyacam buraya
Reklamlar
-
video kalitesi iyi bence parasına göre ama ses alamıyor pek rüzgar sesi dinlersin tedbir amaçlı işini görür bişey olursa filan diye ama yok kanal açıcam youtube da filan dersen işine yaramaz pek
-
Hocam eyvallah heves etmişsiniz ama kamera belki alınacak enn son şey, hani sonunda sonu, neden daha kaskınızı bile almadan böyle bir şey yaptınız?
-
ozan1991 adlı üyeden alıntı
video kalitesi iyi bence parasına göre ama ses alamıyor pek rüzgar sesi dinlersin tedbir amaçlı işini görür bişey olursa filan diye ama yok kanal açıcam youtube da filan dersen işine yaramaz pek
Yok ya ne youtube u benim yolumu çeksin yaparsam yazılı sessiz videolar montajlarım eğlencesine o kadar
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:02 ----------
ozan1991 adlı üyeden alıntı
Benim listem hazır alacaklarım kesin. Daha önce 280 liraydı bir sitede 350 lira olmuş 270 e başka bir yerde görünce aldım. Kask kafama oturursa istediğim gibi AGV K5 o garanti mototaş da indirim de var. Onuda kısmetse bu hafta sonu halledecem. Mont eldiven dizlik ve botu da aldıktan sonra ya ehliyeti bekleyecem yada dayanamayıp motoru alıcam. Eylüle kadar ehliyetsiz binecem.
-
aksiyon kameralarda bişey keşfettim. kamera pahalı olunca görüntü daha iyi olması başka bir konu tabiki diğer bir konu alt ve üst açısı genişliyor.
eski çin kameralarımda yolu gösterirken motosiklet göstergesini göstermiyor. göstergeyi gösterirse yolu göstermiyor yada çok kısıtlı.
soocoo s300 aldım. bunun gösüntüsü çok muazzam hoşuma gitti. alt ve üst sınırı baya geniş. hem motor göstergesini gösteriyor hemde yolu gök yüzüne kadar gösteriyor.
-
Aynısını kullanıyorum. Görüntü kalitesi iyi, ses kötü. Pil ömrü orta.
Çektiklerini Vlog yapamazsın, kendi mikrofonu hariç mikrofon girişi de yok.
Hamdım, piştim, hala hamım.
-
mavzer-i adlı üyeden alıntı
aksiyon kameralarda bişey keşfettim. kamera pahalı olunca görüntü daha iyi olması başka bir konu tabiki diğer bir konu alt ve üst açısı genişliyor.
eski çin kameralarımda yolu gösterirken motosiklet göstergesini göstermiyor. göstergeyi gösterirse yolu göstermiyor yada çok kısıtlı.
soocoo s300 aldım. bunun gösüntüsü çok muazzam hoşuma gitti. alt ve üst sınırı baya geniş. hem motor göstergesini gösteriyor hemde yolu gök yüzüne kadar gösteriyor.
Bu açıları kameraların üzerinde yazar zaten 3.5mm gibi. Hangisi daha geniş açılı tam hatırlamıyorum ama galiba mm arttıkça açın daralıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:22 ----------
Kızıl pars adlı üyeden alıntı
Aynısını kullanıyorum. Görüntü kalitesi iyi, ses kötü. Pil ömrü orta.
Çektiklerini Vlog yapamazsın, kendi mikrofonu hariç mikrofon girişi de yok.
Çok vlog yapmak istersem birde ses kayıt cihazı alırım da gerek yok yolu çeksin sağı solu çeksin yeter.
-
Veeeeeee bugün itibariyle Bell Vortex kaskımı aldım. Durt dan 3 mevsim montumu Vexo deri siyah eldivenimi aldım. Yamaha kardeşlerden de XMAX 300 siparişini verdik pazara kısmetse elimde ve resmen aranıza katılmış olucam. Fotolarını koyamadım ama çekip koyarım en kısa zamanda.
-
Kask ekipman fln demişsin bakmanı tavsiye ederim.
Forumdan birine giderse memnun olurum.
http://www.motosiklet.net/forum/sati...en-dizlik.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------
CagrioneTR adlı üyeden alıntı
Veeeeeee bugün itibariyle Bell Vortex kaskımı aldım. Durt dan 3 mevsim montumu Vexo deri siyah eldivenimi aldım. Yamaha kardeşlerden de XMAX 300 siparişini verdik pazara kısmetse elimde ve resmen aranıza katılmış olucam. Fotolarını koyamadım ama çekip koyarım en kısa zamanda.
Sanrım geç kaldım
-
31 Temmuz 2018, 16:07
-
31 Temmuz 2018, 16:10
splender adlı üyeden alıntı
Aynen ve alırdım yani temizlerse kesin alırdım nakit verdim hepsine
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:09 ----------
Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun
Listenizde eğitim için de bütçe ayırdıysanız tadından yenmez
Burada olmak için motosiklet sahibi olma şartı aranmıyor. Ama motosikletin tadını da başka hiçbir şey vermiyor
Tekeriniz düz bassın.
Teşekkür ederim Eğitim var da şuan değil ehliyeti bir alalım duruma göre eğitime de gidecem. İleri scooter eğitimi alacam kısmetse.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)