Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

scooter hızlandırmak?

REKLAM ALANI

merhaba motor çılgınları

ben yeni bitane KANUNİ HUSSAR 125 SCOOTER 2004 MODEL aldım gördüğü son hız 75-80 arası göstergede 140 yazıyor benim bu motorun hızını artırma şansım varmı? varsa ne kadar hızlandırabilirim ve hızlandırmak için ne ne lazım ve ücreti ne tutar?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    IRau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    satıp 250cc al

adm12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda msx 125. SYM sympony 200i
    Normalde mevcut gostergenizde 90-100 km hizlara cikmaniz lazim duz yolda ve rüzgarsız havada(ozellikle bu tur motorların 5-10 km fazla gosterdigini de unutmamak lazım)
    Oncelikle hava filtresi ni degistirin kabriyator hava yakit ayarini bir ustaya yaptirin. Varyator ve debriyaja bakin gerekirse baga, kayis ve debriyaj balatasini değiştirin.
    FatihC bunu beğendi.

aynen göstergede 90 gösteriyor ama araştırmalarıma göre dediğiniz gibi 10 kmh yaklaşık fazla gösteriyor bu bahsettiğiniz şeyleri ustama kesinlikle sopracam teşekkür ederim )

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------

ve sizin şu bahsettiğiniz şeylerin motora bi zararı varmı yani ömrünü filan kıslatr mı?

zekeriyaimam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simson
    Scooter gaz kolunu kendine doğru çevirince hızlanıyor benim bildiğim?

adm12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda msx 125. SYM sympony 200i
    Alıntı muco_49 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen göstergede 90 gösteriyor ama araştırmalarıma göre dediğiniz gibi 10 kmh yaklaşık fazla gösteriyor bu bahsettiğiniz şeyleri ustama kesinlikle sopracam teşekkür ederim )

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------

ve sizin şu bahsettiğiniz şeylerin motora bi zararı varmı yani ömrünü filan kıslatr mı?
    Motora her hangi bir zararı yok, bilakis motorunuzun sağlığı için gerekli bakımlardır. Scooterler de rutin bakımlarda hava filtresi, buji ve varyatör kontrol edilir gerektiği taktirde değişim ve temizlik işlemleri yapılır.

BikeManiac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw f700 gs
    Motoru sündürmeyi unutmuşsun.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler