İşe Gidip Gelmek İçin Başlangıç Seviyesi Motorsiklet Önerileri
Reklamlar
-
Merhaba. Motorsiklet ehliyetim var ne var ki motorsiklet kullanma konusunda çok tecrübeli değilim. Özellikle işe gidip gelmek için artık bir motorsiklet almak istiyorum. Ben İstanbul/Taksim'de oturuyorum iş yerim de Göktürk denilen, kısmen şehir merkezinde bulunmayan bir yerde. Dolayısıyla motorun hem şehir içinde hem de çok ideal olmayan, açık yollarda sorunsuz gidebilmesi gerekiyor.
Fiyat olarak maksimum 15-20bin tl düşünüyorum. İkinci el alabilirim.
Boyum 1.80, kilom da 70.
Önerilerde bulunursanız çok sevinirim, teşekkürler.
Reklamlar
-
Ehliyetiniz var ama sınıfını yazmamışsınız.
Motor istiyorsunuz ancak tarzınızı belli etmemişsiniz.
Bütçeniz var ama ekipman dahil mi değil mi söylememişsiniz...
Neyse, rastgele birkaç öneri yapmak gerekirse;
MT-25, Duke 250, XMAX 250 olabilir.
-
başlangıç seviyesine işe gidişi bulaştırma sak
-
-
İstanbul'u bilmiyorum, yaşadığım şehirde otobanlar yok. Gidiş-dönüş güzergahınız hakkında hiç bi fikre sahip değilim yani. Ama 100km hızlar size yetecekse direk bi pcx150.
Yakıt çok iyi, komple koruma demiri takabiliyosunuz, sürüşü rahat ve konforlu. Daha ne olsun
-
ben 1 buçuk sene tophane den gazi mahallesine gittim geldim. güzergah bi yere kadar aynı olacak. tünele girip, tem e çıkıp göktürke gitmek en kısa en düzgün güzergah. ben kymco agility ile gittim geldim hep ancak göktürk yolunda kamyon, beton mikser falan çok oluyor. bence o yüzden basınca uzayabilecek bir motor olmasında fayda var. bu yüzden en azından 250 cc olması gerekir diye düşünüyorum. alt limit 15-20 bg olmalı.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)