Bak sen şu motor delisine
-
03 Ağustos 2006, 11:02
Bak sen şu motor delisinePatileri gidonda, gözleri yolda... İstanbul'un bunaltan trafiğindeki umursuz tavırlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor...03 Ağustos 2006 09:36
İşte bu da Terrier’in çılgın olanı. Scooter’ın önüne kurulmuş. Patiler gidonda. Gözler ileride. Kask takmadığı için rüzgara bıraktığı kulakları havada. Yenikapı’da trafik sıkışıp, motosiklet yavaşlayıp sıcak basınca, dili bir karış dışarıda. Sahibi otomobillerin arasında slalom yapınca, motosikletle birlikte o da sağa sola yatıyor.
Yüzünde ciddi bir ifade. Sanki kumanda onda. Arada yakından geçen, sıkıştıran otomobillere sinirlenip havlıyor, ama genel olarak keyfi yerinde.
Hürriyet
Serkan AKKOÇ
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
Reklamlar
-
03 Ağustos 2006, 11:05
BENDEN İYİ KULLANDIGI KESİN...
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
-
03 Ağustos 2006, 11:11
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
-
03 Ağustos 2006, 11:12
-
03 Ağustos 2006, 11:16
Acaba A2 ehliyeti var mı ki
-
03 Ağustos 2006, 11:20
Vedat Denesekmi len. CBR 600 de de böyle durabilecekmi sence?
-
03 Ağustos 2006, 11:22
şaka bi yana mersinde de adamın biri kocaman bi köpeğini bisikletle gezdiriyor. çok tehlikeli....
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
-
03 Ağustos 2006, 11:24
GÖKSEL... adlı üyeden alıntı
hadi canım o kadada degil vedatım tamam günde 5 kere düşüyor olabilirsin ama senden iyi kullanıyor olamaz
abi bu morelle ben taa izmir e giderim beee..
Rahmi&Halime adlı üyeden alıntı
Vedat Denesekmi len. CBR 600 de de böyle durabilecekmi sence?
durur bence ..
ön depoya oturur camada koyar patilerii..
ama kask olmasa bindirmem abi bana güven olmaz..düşeriz müşeriz mazallah..kih..kih...
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
-
03 Ağustos 2006, 11:27
vedat kaya adlı üyeden alıntı
abi bu morelle ben taa izmir e giderim beee..
Vedat Ne iş. Bu sene Leyleği hava da mı gördün. İzmir'e gidiyormuşsun duyduğuma göre...
benkaan adlı üyeden alıntı
şaka bi yana mersinde de adamın biri kocaman bi köpeğini bisikletle gezdiriyor. çok tehlikeli....
Bisiklet yine iyi Motorla gezdirenler için daha tehlikeli değil mi? Hayvanın canı sıkılsa atlasa yere arkadan gelen araçlar da çarpsa Aman Allahım ne diyom ben çarpmasın kimse kimseye yaaa
-
03 Ağustos 2006, 11:32
Rahmi&Halime adlı üyeden alıntı
Vedat Ne iş. Bu sene Leyleği hava da mı gördün. İzmir'e gidiyormuşsun duyduğuma göre...
abi sezon bitiyoo ..
yol lazım bana..
seneye kısmetse 600RR alıcam o zaman kadar iyice pekiştirmem lazım..
birde TEROR çok istiyordu motor onun bu sevincine ortak oliim diyorum..
bişi olmaz bence çarpma anında köpege..
4 ayak üstüne kedi gibi düşer..
-
03 Ağustos 2006, 15:42
-
03 Ağustos 2006, 15:45
bayıldım ya tehlikeli ama.
-
03 Ağustos 2006, 20:45
Ayşegüül adlı üyeden alıntı
bayıldım ya tehlikeli ama.
Evet Tehlikeli ama bir okadar da zevkli onun için.
-
03 Ağustos 2006, 20:50
keşke en azından bir kask taksaydı...
çok çalışmam lazım çoook.:)
-
03 Ağustos 2006, 21:08
Tehlikeli ama çok şirin.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
03 Ağustos 2006, 21:15
köpek bu yaz sıcaklığında bunalmıstııı iyi olmus motorla bir tur atttığğıı aferin yawrumaa....
-
03 Ağustos 2006, 21:22
rüzgara bırakmış kendini
-
03 Ağustos 2006, 21:26
-
03 Ağustos 2006, 21:37
köpekte bunalmış bu yaz sıcaklarından işini biliıoo hayvan binmiş motora pöfür püfür gezıoooo...
-
04 Ağustos 2006, 03:38
köpek?_? ve motor?_? ı ıh.. bağdaştıramadım..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler