KENDİ BAKIMIMI KENDİM YAPTIM XTZ 1200 SUPER TENERE ZOR OLDU AMA BİTTİ :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Harika anlatım, teşekkürler
-
Ağız tadıyla nice 60 binlere hocam, bujilere ulaşmak kolay oldu mu? Ben mt07abs de sinirden ağlayacak seviyeye gelmiştim abs beyninin altındaydı bir tanesi 😔
-
Tankı sökmüşken, motor temizleme spreyi ile bir girip tertemiz yapsaydınız iyi olurdu.Gaz telinin oralarada bir güzel Wd40 ile temizleyip yağlayıp balata spreyi ile tozunu alırdınız.
Uzun yollara gidiyorsunuz, en azından ufak problemleri çözebilecek kadar motoru tanımanız güzel birşey.Fakat buji ve hava filtresi değilimi için tankın sökülmesi Gs1200 karşısında büyük eksi, Süper Tenere hanesine yazdım : )
-
Saolasın halilim selamlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:55 ----------
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Ağız tadıyla nice 60 binlere hocam, bujilere ulaşmak kolay oldu mu? Ben mt07abs de sinirden ağlayacak seviyeye gelmiştim abs beyninin altındaydı bir tanesi
çok basit oldu allahtan buji anahtarıda kendi takımlarında vardı aramadım hemen hallettim.
cbf1000 de de buji dert bir yerdeydi tamircim bakımdan sonra abı mumkunse bıda bakıma bana getırme demişti.
japondan şaşma,çine bulaşma........
-
Abi hikayenin sonu çok güzeldi Nice yolculuklara.
-
süper tenere harbi süper makina
-
klimalı yerde ferah ferah çalışmışsın bu havada süper imkan, bende yarım saat önce anca bitirdim işimi, silindir piston değişimi yaptım, kan ter içinde kaldım, yüzümün terini koluma sileyim diyorum kolumda yağlar yüzüme bulaşıyor falan, ölüyordum bir ara.
egzantrik gergi bloğa uymayınca jet taşı ile ufak modifiye de yaptık. kestim ula gergiyi
evin en alt katını home ofis olarak kullanıyoruz ve aynı zamanda motorumun garajı.
.....elinize sağlık hocam, ne demişler; bir işin doğru yapılmasını istiyorsan kendin yap.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)