hayırlı olsun...mutluluklar...
hayırlı olsun...mutluluklar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
abi hem bodrum da evleniyorsun ..
hem gelin aracın motor..
senin bana garezinmi var..
yok abicim hiiiç güzel olmamış..
(kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasın)...
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
ömür boyu mutluluklar darısı bizim başımıza
yok hocam alakam yok o kişiyleDUDULALA adlı üyeden alıntı
herkese sonsuz teşekkürler arkadaşlar,bu arada konvoy yaptık zaten,aslında düğünü istanbul'da yapacağım,bodrum'da sadece nikah oldu,o yüzden düğünde hepinizi bekliyorum haber verecem mutlaka,sağlam konvoy yaparız inanın muhteşem bişey oluyor daha önce görülmemiş bişey çünkü...
Hayirli Uğurlu Olsun Kardeşim Allah Cc. Bi Yastikta Kocatsin
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
Ömür boyu mutluluklar inşallah.Sevgi ve saygınızı bir ömür boyu korumanız dileğiyle.
Kocaman bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Allah bir yastıkta kocatsın! Yeğenlerimizin resimlerini de burada görürüz inşallah
KARANLIGA KUFREDECEGINE BIR MUM YAK!!!
tarih uygun istanbul da olursa 2, motor benim ona göre..CsaRvoX adlı üyeden alıntı
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
ömür boyu mutluluk ve sağlık dilerim.
birbirinizi hep sevin.
işte hayalimdeki gibi..
ben de istiyorum bananeeeeeeeeeeeeeee
(ben kullanıcam damat artçı olucak ama )
arkadaşlar çok yakışmışsınız motora..
ömür boyu mutluluklar diliyorum...
Ducatista:)
Fotolar Süper Motosiklet süper.Allah ömür boyu sağlık mutluluk verir inşallah.
Allah mesut etsin, her şey gönlünce olsun. Motosikletinle ve eşinle sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Darısı gün sayan, eli kulağında bekleyen ama bir süre beklemek zorunda olan bana.
walla allah messut mutlu etsin inş. ..bir omur boyu mutluluklar bi yastıkta kocayın inş. (baka biş kalmadı heralde:D)
ALLAH mesut bahtiyar etsin.bir yastikta kocayin insallah..ama yastik kucuk olsun.. dostum..mutluluklar..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
mutluluklar dilerim
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
tebrikler , mutluluklar
hızlı yaşa,yavaş sür,genç değil geç öl..
Çok yakışmışsınız birbirinize allah nazardan saklasın. Mutluluklar sizinle olsun...
Okan ACAR
mutluluklar dilerim..
CBR 600F Honda,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)