Evet. Bugün abanmayacağım. Yavaş yavaş gideceğim dedim ve zincirin koptu. Arabaların ortasında kaldı zincir tem çöküşü ve alamadım. Motoru çekiciye yükleyeceğim. Rezilliğimi önemsemiyorum da ben yarın işe nasıl gideceğim?
Evet. Bugün abanmayacağım. Yavaş yavaş gideceğim dedim ve zincirin koptu. Arabaların ortasında kaldı zincir tem çöküşü ve alamadım. Motoru çekiciye yükleyeceğim. Rezilliğimi önemsemiyorum da ben yarın işe nasıl gideceğim?
geçmiş olsun
Geçmis olsun hacı,
yağsiz mi biraktin yada fazla mi gergindi?
Geçmiş olsun. Başına bir iş açmaması iyi.
Kaç km'de kopardın ? Kitapçık kaç km'de bir değişmesi gerek diyor ?
Zincir yeni idi. 1000km ya yaptı yada yapmadı. Aldığımdan beridir yağlamamıştım Bugün tam yağ aldım ve yağladım lakin giderken çat die bir ses akabinde boşa dönen dişli sesi. Çekici çağırdım, getirdim sitenin kapalı otoparkına koydum. Did mi alsam? Yoksa şaftlı motor mu arasam?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------
İşin traji komik kısmı, otoban çıkışı orta ve sol şeridin tam ortasına fırlamış zincir, alamadım bile sıfır zincirimi
Ön çıkış dişlisine sarıp dagitma olmadiysa,sadece zincirle kurtarirsin.
Cana gelmesin gerisi tefferuat
Geçmiş olsun. Sadece zincir koptuysa iyi, daha ciddi bir kaza da olabilirdi.
Zincir markası neydi? Yanlış hatırlamıyorsam 520 yada 525 zincir oranı olması lazım Domimar'da kolay kolay kopacak bir oran değil. Zincir kilidi sorunlu montajlanmış olabilir mi?
Galiba kilitten attı kanımca. Dediğim gibi zincir'i alacak pozisyon yoktu, arabalar 100-120 ile geliyorlardı aralıksız. SFR 520- 120 bakla o-ring'li idi. İşin gerçeği ben gene motor patlattım sandım. Sonra var olan hızımla kenara çekip durduğumda zincir olmadığını farkettim. Ön çıkış dişlisini kırmış mıdır? Onu da bilmiyorum. Boş bir zamanımda kendim alıp takacağım bu sefer.
İşin komiği çekiciden motoru indirirken, atm'den para çekiyordum. Çekiciye motor satılık mı? Diye sormuşlar
Sfr çok iyi olmasa da pek kötü de değildir. Geçtigimiz senelerde dik işlem için acil zincir olduğunda alıp takıldı halen durur. Ne yağ ne bakım gerçi kapalı hazne içinde çalışıyor.
Büyük ihtimal kilitten attı. Biri fırsata çevirmediyae duruyordur yol kenarında. Gidip alabilirseniz neden olduğunu anlarsınız.
Ön tarafta sıkıntı yoktur umarım.
Geçmiş olsun motordan yana şansın yok galiba, Allah daha beterinden korusun.
oha
geçmiş olsun
idarelik çamaşır ipi falan uyduramaz mısın zincir niyetine?
Teşekkürler herkese. O zincirin başına neler gelmiştir şimdi. İnat ettim sitenin garajına çektim motoru. Artık bir zincir alacağım.
Fırsata çevrilecek bişey olsaydı daha önceden çevirirlerdi. Zincire pek gerek yok
Mahalleye girdim akşam bir kırmızı interceptor geçti yanımdan cayır cayır.
Walla zincir dayanmadıysa çamaşır ipini düşünemiyorum ;)
Sfr içinde orijinal zincirinden iyidir demişlerdi. Yolun ortasında zincir dururken gülme krizine girdim
geçmiş olsun kilit açılmış olabilir başıma gelmişti
O ninja gene geçemedi. Geçemezse. Araba ile kovalarım
Teşekkürler Mertcan. Bencede kilit koptu ama zinciri alamadım die sıfır zincir çöpe gitti. İnat ettim kendim takacağım yeni zinciri. Takana kadar da yatacak motor.
Geçmiş olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)