debriyaj balatası fiyatı normal mi?
Reklamlar
-
19 Temmuz 2018, 22:51
şundan 5 yada 6 ay önce 30 liraya debriyaj balatası almıştım takmak 4 gün öncesine kısmetmiş taktım ve sıkıntı yok şu an benim motorda, benimki tvs apache ve balatalar en ucuzundan
50 lira işçilik olsa ve debriyaj balatasıda 120 lira falan olsa 170 lira civarı normal gibi diyeyim ama bilmiyorum sallamış gibi oldum.
Reklamlar
-
19 Temmuz 2018, 22:54
fatih.met adlı üyeden alıntı
şundan 5 yada 6 ay önce 30 liraya debriyaj balatası almıştım takmak 4 gün öncesine kısmetmiş
taktım ve sıkıntı yok şu an benim motorda, benimki tvs apache ve balatalar en ucuzundan
50 lira işçilik olsa ve debriyaj balatasıda 120 lira falan olsa 170 lira civarı normal gibi diyeyim ama bilmiyorum sallamış gibi oldum.
bunlar 50 liraya kontak çeviriyo anca galiba
Sevmek için yaşlanmayı,frene basmak için yolun bitmesini bekleme..
-
20 Temmuz 2018, 00:21
ozan1991 adlı üyeden alıntı
bunlar 50 liraya kontak çeviriyo anca galiba
ktm marka motorun debriyaj balatası belki pahalıdır ben bilmiyorum ama işçilik olarak yaklaşık 50 lira alabilirler.
ee işte bazıları hemen zengin olmak istiyor
-
Yeni konu açmak istemediğim için buraya yazıp konuyu hortlatayım. Bir ay kadar önce yamaha xv950 aldım vites geçişlerim biraz sert ama kaçırma ayırmama gibi problemler yok. bakım yaparken debriyaj balatalarınıda değiştireyim dedim. 2200 tl sadece balata ve sac fiyatı bakımla 3000 i bulur dediler. 2200 lira balata için hakkaten çok fazla değil mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:35 ----------
Yeni konu açmak istemediğim için buraya yazıp konuyu hortlatayım. Bir ay kadar önce yamaha xv950 aldım vites geçişlerim biraz sert ama kaçırma ayırmama gibi problemler yok. bakım yaparken debriyaj balatalarınıda değiştireyim dedim. 2200 tl sadece balata ve sac fiyatı bakımla 3000 i bulur dediler. 2200 lira balata için hakkaten çok fazla değil mi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)