Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Debriyaj Balatasından Duman Gelme!

REKLAM ALANI
    Carlsberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF R25
    En iyisi ben motoru bugün iyice bir yıkayayım, sonra çalıştırıp biraz turlayayım bakalım sonuç ne olacak.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:35 ----------

Evet arkadaşlar, ustaya götürdüm motoru, baktı alt taraftan, bloktan ufak bir yağ sızıntısı var, o yanıp koku yapıyor debriyaj balatasından olsa zaten motoru yürütemezsin dedi ve akan yeri gösterdi, egzoza damlıyormuş hemen oradan, tam debriyaj kutusunun arkasında olduğundan öyle sanman normal, korkma istediğin gibi bin, motorun yağ gibi akıyor maşallah dedi. İçim rahatladı benimde, hepinize çok teşekkür ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı Carlsberg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alt taraftan, bloktan ufak bir yağ sızıntısı var.......korkma istediğin gibi bin
    bunu söyleyenden korkulur
    Carlsberg bunu beğendi.

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Yağ olmasın o sakın bende motoru aldım bakımdan yolda gidiyorum bir yanık yağ kokusu bir duman çektim kenara yağ damlatmışlar motor ısınınca duman atıyordu olası en yüksek ihtimal o dur az biraz kullan geçer yada gündüz gözü motorun sağına soluna bak çalıştır duman nerden geliyor bir bak
    Carlsberg bunu beğendi.

Carlsberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF R25
    Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yağ olmasın o sakın bende motoru aldım bakımdan yolda gidiyorum bir yanık yağ kokusu bir duman çektim kenara yağ damlatmışlar motor ısınınca duman atıyordu olası en yüksek ihtimal o dur az biraz kullan geçer yada gündüz gözü motorun sağına soluna bak çalıştır duman nerden geliyor bir bak
    Aynen öyleymiş zaten, bugün gösterdim ustaya, egzoza hafif yap damlamış olay bu. Yanıt için teşekkürler.

Alıntı (ツ) adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bunu söyleyenden korkulur
    Hocam korkutmayın, daha önceden yoktu herhangi bir sızıntı kendi kendine motor bloğu yarılmış olamaz herhalde, koyarken kaçan yağ sızıntısından bahsediyordur diye düşündüm?
    Taklitler Aslını Yüceltir!

oldcockroach - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 HONDA CBR 125R
    Alıntı Carlsberg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen öyleymiş zaten, bugün gösterdim ustaya, egzoza hafif yap damlamış olay bu. Yanıt için teşekkürler.

Hocam korkutmayın, daha önceden yoktu herhangi bir sızıntı kendi kendine motor bloğu yarılmış olamaz herhalde, koyarken kaçan yağ sızıntısından bahsediyordur diye düşündüm?
    debriyaj kapağını kapatırken conta tam oturmadıysa yada sıvı conta sürdüyse az geldiyse motor bloğu ısınınca açılma yapar yağ sızdırır sen 5 10 km gez sonra bir incele yağ kaçağı var mı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    yağ seviyesi daha sık kontrol edilmeli!

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)