Debriyaj Balatasından Duman Gelme!
Reklamlar
-
19 Temmuz 2018, 20:38
En iyisi ben motoru bugün iyice bir yıkayayım, sonra çalıştırıp biraz turlayayım bakalım sonuç ne olacak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:35 ----------
Evet arkadaşlar, ustaya götürdüm motoru, baktı alt taraftan, bloktan ufak bir yağ sızıntısı var, o yanıp koku yapıyor debriyaj balatasından olsa zaten motoru yürütemezsin dedi ve akan yeri gösterdi, egzoza damlıyormuş hemen oradan, tam debriyaj kutusunun arkasında olduğundan öyle sanman normal, korkma istediğin gibi bin, motorun yağ gibi akıyor maşallah dedi. İçim rahatladı benimde, hepinize çok teşekkür ederim.
Reklamlar
-
19 Temmuz 2018, 20:53
Carlsberg adlı üyeden alıntı
alt taraftan, bloktan ufak bir yağ sızıntısı var.......korkma istediğin gibi bin
bunu söyleyenden korkulur
-
19 Temmuz 2018, 21:57
Yağ olmasın o sakın bende motoru aldım bakımdan yolda gidiyorum bir yanık yağ kokusu bir duman çektim kenara yağ damlatmışlar motor ısınınca duman atıyordu olası en yüksek ihtimal o dur az biraz kullan geçer yada gündüz gözü motorun sağına soluna bak çalıştır duman nerden geliyor bir bak
-
19 Temmuz 2018, 22:50
ayzek adlı üyeden alıntı
Yağ olmasın o sakın bende motoru aldım bakımdan yolda gidiyorum bir yanık yağ kokusu bir duman çektim kenara yağ damlatmışlar motor ısınınca duman atıyordu olası en yüksek ihtimal o dur az biraz kullan geçer yada gündüz gözü motorun sağına soluna bak çalıştır duman nerden geliyor bir bak
Aynen öyleymiş zaten, bugün gösterdim ustaya, egzoza hafif yap damlamış olay bu. Yanıt için teşekkürler.
(ツ) adlı üyeden alıntı
bunu söyleyenden korkulur
Hocam korkutmayın, daha önceden yoktu herhangi bir sızıntı kendi kendine motor bloğu yarılmış olamaz herhalde, koyarken kaçan yağ sızıntısından bahsediyordur diye düşündüm?
Taklitler Aslını Yüceltir!
-
19 Temmuz 2018, 22:56
Carlsberg adlı üyeden alıntı
Aynen öyleymiş zaten, bugün gösterdim ustaya, egzoza hafif yap damlamış olay bu. Yanıt için teşekkürler.
Hocam korkutmayın, daha önceden yoktu herhangi bir sızıntı kendi kendine motor bloğu yarılmış olamaz herhalde, koyarken kaçan yağ sızıntısından bahsediyordur diye düşündüm?
debriyaj kapağını kapatırken conta tam oturmadıysa yada sıvı conta sürdüyse az geldiyse motor bloğu ısınınca açılma yapar yağ sızdırır sen 5 10 km gez sonra bir incele yağ kaçağı var mı ?
-
19 Temmuz 2018, 23:01
yağ seviyesi daha sık kontrol edilmeli!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)