Karbiratöre benzin gelmiyor
Reklamlar
-
Sa bende mobilet var benzin hortumuna benzin gelmiyor karbiratörden çıkarınca geliyo bana karbiratör tıkanmıştır dediler gittim 0 karbiratör aldım yine aynı sorun var. Karbiratörü söküp direk motora benzin döktüm gene çalışmadı 4-5 tanr motorcu gezdim eski diye bakmıyolar karbiratör yeni problem ne olabilir
Reklamlar
-
Musluğun bozuk olabilirmi ? benim daha önce musluk normal çalışır gibi görünüyordu ama hortum takınca akmaz oluyordu. Ayrıca mobilette direk yakıt akmaya başlamıyor biraz pedalladıktan sonra çekmeye başlıyor, Direk benzini döküpte çalışmadıysa ateşleme varmı ona bak, sonra manifolttaki klape bozuk olabilir açmıyor olabilir.
-
Ateşleme var önceden 2-3 metre koşup çalışan motor şimdi 10metrede çalışmıyor musluktada problem yok hortumu çıkarınca benzin çok rahat akıyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:01 ----------
Arada çalışıyor 50-60 metre gidince boğulup stop ediyor ve şuan hiç çalışmıyor
-
musluk hortum cıkarınca akar bozukta olsa takılıyken karburattör tarafından sök hortumu muslugu aç bakalım akıyormu. yağı fazla katmadınız değilmi oda buji yağlandırır zor çalışır çalışıncada boğar biryerden sonra. muhtemelen karbüratörün de bir sorun yoktu.
-
Hortumu karbiratörden çıkardım yine aktı buji yağlanmamış onada baktım acaba karbiratör hava ayarında sıkıntı olabilirmi?
-
-
karbüratöre benzin geliyo, emmiyo. kontrol etmişsin
emme manifoldu emiş yapıyo mu kontrol etmemişsin !
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)