benzinim çok
versiyonundan tırstım
benzinim çok
versiyonundan tırstım
olur öyle. bide şey var cruiser gören supersport çunun hızlı olduğunu kanıtlama çabası. böyle birşey var gerçek bu. beni farkettiyse illaki dibime gelip hızlıca geçicek kaçarı yok. ama kızamıyorum doğal bişey bu herkesin içinde var. hem kızsam nolur adamı nasıl yakalıcam :D
Benzinim çok değil aksine benzinim yoktu. Yol boş olunca bende yapıştırırım fakat bu demek değildir ki insanların hayatını riske edip, saçma sapan işler yapayım. Bir arkadaşta hep seni mi buluyor demiş? Bazen kamyonda sürüyorum arada sırada emin ol genede milletin üstüne sürmüyorum aracı ki ben yolu kestiğimde feriştahı gelse daha umursamam. Çarpsalar onlar suçlu olurlar.
Bu arkadaşı buraya yazma amacımda belki onun gibi sığırlar vardır die. Gidin ötede beride ölün, kimsenin günahına girmeyin die uyarmayı kendime bir borç bildim.
Önceki gün İstanbul'dan motosiklet almaya gittim, paketçi arkadaşlar 9 canı varmışcasına sürüyor. 2 tane cbr250ci gördüm biri bi hanım ablamızdı gayet güzel kullanıyordu bi süre beraber gittik hatta. Diğer hrc artçılı egzozlu kasksız apaçi. Sayısız xmax gördüm, kasksız bir sürü motosiklet sürücüsü gördüm.. Mt07 ile olmasam o trafikte benide sıkıştırırlardı eminim ama yetişemediler. Ankara'da motorcu görünce seviniyoruz biz burada çok azız , ama şunu anladım nerde çokluk orda fokluk oluyor 😃
Şimdi birazdan o fokların arasına gireceğim gene. Sabahları nispeten erken çıkıp, akşamlarıda otoban üstünden döndüğüm için pek muhattap olmuyorum. Lakin diğer zamanlarda hep bir ara gaz sesi duyuyorum arkamdan
Böyle bir konu neden açılır ki
İnsanın kendisi aptal-akıllı, mal-zeki veya bilinçli-barzo oluyor. Bir insan malsa, arabadayken mal arabacı, ustaysa mal usta, satışçıysa mal satışçı, öğretmense mal öğretmen oluyor.
Valla ben şahsen kış sezonunu daha çok seviyorum. Oran bence aynıdır, insanımızın mallığı değişmez ama trafikte dolanan motor sayısı az olduğundan, aptal motorcularla karşılaşma sayım daha az oluyor. Valla birkaç zamandır motorcuları bile sıkıştırıyorum-yol vermiyorum veya korna el kol yapıyorum. Yılların motorcu dostu ben bu hale geldiysem, hafifçe bip-bip kornaya basınca arabacılar halen daha bana nasıl yol veriyor anlamıyorum. Yine çok insaflı-motorcu dostu trafiğimiz var ben size söyleyeyim. Az daha zaman geçse motosikletimle, yolda motorcu sıkıştıran bir tip olacağım. Ne salak insanlar var ya.
Havalar soğusa yağışlar başlasa da bunlar trafikten bi çekilse yahu. Hiç olmazsa 10 salak ile karşılaşacağıma 2 salakla karşılaşırım.
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
Hocam sen bu adama böyle kafayı takarsan senin söyleminle ikiniz beraber geberirsiniz, ne gerek var ?? Bize veya arkadaşa ispatlaman gereken şeyler yoksa bu sevdadan vazgeç. Önce adamı şikayet etmişsin sonra onun yaptığını sen yapmışsın. Gazı bi açtım gelemedi lale demişsin gelse ne olacaktı ikinizden biri ölene kadar devam mı edecektiniz. Yapmayın hatası varsa bi dütt düt yapın yanına yaklaşın böyle gitme tehlikeli oluyorsun canına yazık diyip devam edin.
Peki gazı açmasam da adamın sürekli önümde beni bekleyip sağımdan solumdan sıkıştırmasını mı umursamamaya çalışmam gerekiyordu? Ben doğal olarak kendimi en güvenli gördüğüm şekilde korumaya aldım. Yöntemler insandan insana değişir ama bende kuş mevsimini seviyorum. Islanıyorum ama milletin saçmalamalarını görmek zorunda kalmıyorum.
Yaptığım şikayet değil aslında. Böyle tipler var ise aramızda yapmayın, çanınız yanar die kamu spotu yapıyorum
Yok hocam en iyisini yapmışsın bunlardan ne kadar uzak o kadar iyi. Yukarıda arkadaşın dediği gibi alet cruiser olunca bunlardan kaçamıyorsun da hızlı gidiyorlar namıssızlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)